Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Η didi music ειναι απαραδεκτη!"


"Στις 24 ιουνιου θα γινει στην μαλακασα το sonisphere festival που για πρωτη φορα θα παιξουν οι 4 μεγαλοι της thrash metal... (metallica,anthrax,megadeth,slayer).εδω και μερες εχει γινει μεγαλο θεμα για το προγραμμα της συναυλιας!!! σε ολες τις χωρες που γινεται το φεστιβαλ τα συγκροτιματα βγαινουν οπως ειναι στην αφισα....πρωτα στην μικρη σκηνη τα support και υστερα...απογευμα προς βραδακι οι big four οπως τους αποκαλουν φετος! στην ελλαδα ομως δεν ισχυει..το εισιτηριο εχει 85 ευρω...και το προγραμμα ανω κατω..!!! μισοι βγαινουν το μεσιμερι οπως οι θρυλικοι anthrax (13.00 π.μ)και μερικα σαπορτ στις 7 το απογευμα αν δεν κανω λαθος!δεν εχουν σκεφτει ομως οτι πολλοι ερχονται για τους big four..και ερχονται απο ολη την ελλαδα.εδω και μερες εχει γινει μεγαλη φασαρια για το προγραμα απο τουσ φανς της διοργανωσης!!! η didi music λεει πωσ το προγραμμα το φτιαχνουν μεταξυ τους τα συγκροτηματα και οχι η ιδια η εταιρια!!! ελα ντε ομως που οι anthrax συμφωνα με επισημη ανακοινωση τους στο facebook ειπαν τα εξης : Έλληνες προσοχή / ATTENTION GREEK FANS -
We have no control over our early Greece Sonisphere time slot. Definitely not our idea.

Post your displeasure on http://www.facebook.com/pages/Sonisphere-Greece/311744037389 OR http://gr.sonispherefestivals.com/ and let THEM know ALL OF THE BIG FOUR should be playing back to back to back to back and at night!!!

See you in the pit soon -
That opening act called ANTHRAX.

αυτο που εχω να πω ειναι οτι η didi music κοιταει μονο την τσεπη της και τιποτα αλλο.!!! και το λεω αυτο γιατι το ιδιο φεστιβαλ στην βουλγαρια ακομη και στην τουρκια το εισιτηριο εχει 60 ευρω και φυσικα εχει και περισσοτερα συγκροτηματα!!! και οσο για το προγραμμα οι anthrax νομιζω οτι τους εδωσαν την απαντηση...ευτιχως που αυτοι δεν μας περνουν για κοροιδα...οπως εσεις εκει στην didi music!!! και αν συνεχισετε ετσι πολυσ κοσμος θα παψει να ερχεται σε αυτα που διοργανονετε!!!
ευχαριστω πολυ για τον χρονο που δωσατε διαβαζοντας την επιστολη!"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
---------------------------------------------------------------------------
"Tο χειρότερο ακόμα δεν το ξέρετε .

Διαφημίζεται οτί όλοι αυτοί θα παίζουν σε νεο μεγάλο stage (σκηνή) .

Πέρασα προχθές από κει και ακόμα δεν υπάρχει τίποτα !!!! .

Η Ελλάδα της αρπαχτής και της τελευτίας ώρας !!."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook