Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Ένα λάθος κλικ στο e-mail ήταν αρκετό για να βγουν τα ρουσφέτια στη φόρα....



Η γραμματέας του Άντρου Κυπριανού στην προσπάθειά της να του στείλει τη λίστα με τα διάφορα αιτήματα της περασμένης Παρασκευής έστειλε το e-mail σε όλα τα ΜΜΕ. Στη λίστα εκτός από αιτήματα για ραντεβού και συναντήσεις υπάρχουν...


2 αιτήματα που αφορούν σε κανονικό ρουσφέτι. Αυτό που όλοι γνωρίζαμε ότι συμβαίνει με τους Κύπριους πολιτικούς έρχεται στο φως με κάθε επισημότητα και πλέον περιμένουμε τις αντιδράσεις.

Στην πρώτη περίπτωση το αίτημα έχει να κάνει με τη θέση του αρχιτελώνη. Ο «Μιχάλης» αφού πρώτα στέλνει τα χαιρετίσματα του στον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, εισηγείται όπως στην θέση αρχιτελώνη προωθηθεί συγκεκριμένο άτομο, η οποία είναι μάλιστα παντρεμένη με υψηλά ιστάμενο στέλεχος του ΔΗΚΟ. Όπως αναφέρει το email, η θέση μέχρι σήμερα προοριζόταν για πρόσωπο, το οποίο μάλιστα έχει στενή συγγενική σχέση με βουλευτή του ΑΚΕΛ. Επειδή όμως η κυρία του Κυρίου αφυπηρετεί σε 14 μήνες, ο «Μιχάλης» εισηγείται στον Άντρο να τοποθετηθεί αυτή προσωρινά μέχρι να αφυπηρετήσει και μετά να πάρει σειρά ο. .. αδελφός. Επίσης με αυτόν τον τρόπο θα νοιώσει υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν προς το ΑΚΕΛ και τον Πρόεδρο.


Το δεύτερο περιστατικό αφορά κάποιο μέλος του κόμματος που παραπονιέται ότι ενώ απολύθηκε η αδερφή του που εργαζόταν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία ως καθαρίστρια εδώ και 14 μήνες το Κόμμα δεν έκανε κάτι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος επικοινώνησε με τον Σωτήρη Καϊάφα και του είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει αν δεν τον βοηθήσουν.


www.sigmalive.com

Share on Facebook