Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

Σχετικά με τις κάρτες που κρατούν τα ΑΤΜ


"Επειδη εργαζομαι σε τμημα απωλειων και κλοπων οπως αυτο που καλεσατε δεν μπορει καμια τραπεζα να εχει υπαλληλο σε επιφυλακη σε περιπτωση που θα σας κρατησει καποιο μηχανημα την καρτα ωστε να σας την ξαναδωσει.
Για πολλους λογους μπορει....

ενα μηχανημα να κρατησει μια καρτα,πρωτον μπορει η καρτα να ειναι σε κακη κατασταση,βρεγμενη,μπορει να βαλατε λαθος κωδικο "pin",μπορει να εχει ληξη,ακυρωμενη,τσαλακωμενη,να εχει φθαρεί πολυ και το μηχανημα να μην την "διαβασει" σωστα,να νομισει οτι ειναι ακυρη και την κρατησει για λογους ασφαλειας μεσα στο μηχανημα.
Τα μηχανηματα οπως ξερετε καποιες φορες χαλανε, η κολλανε προς στιγμην,οποτε αυτο παθατε και εσεις,υπαρχει πιθανοτητα να μην κανει επανεκκινηση οταν σας κρατησει την καρτα και κολλησει και να κραταει συνεχεια καρτες αλλα συνηθως το μηχανημα μετα κανει την επανεκκινηση και δουλευει κανονικα στον επομενο χρηστη.
Τα τμηματα απωλειων που ειδατε το τηλ στην οθονη βρισκονται 24 ωρες το 24ωρο διπλα σας να ακυρωσουν την καρτα σας ωστε εαν γινει μια διακοπη ρευματος και το μηχανημα πεταξει την καρτα που εσεις αφησατε μεσα στο μηχανημα να σας προστατεψουμε,εαν κλεψουν το μηχανημα (συμβαινουν οπως ξερετε να παρουν και ολοκληρο ΑΤΜ απο τραπεζα),εαν συμβουν λοιπον αυτα να εχετε ακυρωσει την καρτα σας στο τμημα απωλειων οποτε να ειναι αχρηστη εαν πεσει σε λαθος χερια.
Για αυτο προτεινουν οι τραπεζες ακυρωση της καρτας,δεν ειναι δυνατον καμια τραπεζα να εχει υπαλληλο ολο το 24ωρο μεσα στο υποκαταστημα σε περιπτωση που κρατησει σε εσας την καρτα,αυτα ειναι παραλογα πραγματα και καλο θα ειναι να μην μας φταινε τα παντα.

ΥΓ:Δεν δουλευω στην συγκεκριμενη τραπεζα εργαζομαι σε καποια μεγαλυτερη και την ιδια γκρινια ακουμε καθημερινα στα τηλεφωνα απο 200 γραμμες στο 8ωρο για 800 ευρω μηνιαιως χωρις να εχουμε Σαββατοκυριακα ουτε αργιες εμεις κυριοι που μας βριζετε καθημερινα.
Αναγνώστης


Share on Facebook