Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Το σπίτι-χοληδόχος κύστη του Χατζηνικολάου



Όπως και να το δεις, αυτό είναι ένα άσχημο σπίτι. Για 700τ.μ. σε 1 στρέμμα και 4 επίπεδα είναι σαν σπίτι-χοληδόχο κύστη. Σύμφωνα με εφημερίδες κόστισε κοντά στα 2,5 εκ. ευρώ αλλά με δάνειο όπως λέει ο ίδιος.
1. Το βεστιάριο, λέει, είναι στο ισόγειο, ενώ το master bedroom στον 2ο όροφο. Αυτό κατά τη γνώμη του σπιτόσκυλου είναι ηλίθιο. Γιατί αμα ξυπνάει η κυρία με την τσίμπλα στο μάτι, δεν πρέπει να κατέβει δυο ορόφους για να ντυθεί.
2. 4 επίπεδα; Το σπιτόσκυλο στις διακοπές του βρέθηκε για πρώτη φορά σε μίνι-μεζονέτα, με το υπνοδωμάτιο απάνω και το σαλονάκι αποκάτω, και το ‘πιασε η ψυχή του. Το πάνω-κάτω είναι εξουθενωτικό, και φορτώνεσαι και με ένα σωρό κρίσιμα διλήμματα του στύλ «Τα πήρα όλα; Να κατέβω; Ή μήπως ξέχασα τίποτα και...

πρέπει να ξανανεβαίνω; Τα γυαλιά μου; Το κινητό;». Το σπιτόσκυλο δεν μπορεί να διανοηθεί τι κουράγιο πρέπει να έχουν αυτοί οι άνθρωποι να ανεβοκατεβαίνουν όλη μέρα σκάλες. Και του φαίνεται αδιανόητα αστεία η ιδέα να περιμένεις το ασανσέρ για να πας να κάνεις τα κακά σου.
3. Γιατί ντε και καλά σε πυκνοκατοικημένη περιοχή; Ο δημοσιογράφος έχει και παιδάκια, από ότι ξέρει το σπιτόσκυλο, κι αυτό που θέλουν τα παιδάκια είναι άπλα να γυρνοβολάνε, όχι σκάλες και θέα...

www.spitoskylo.gr

Share on Facebook