Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Από το "Ράδιο Αρβύλα" οι απαιτήσεις είναι πάντα μεγαλύτερες απ'ότι από τους star-δημοσιγοράφους


Επειδή στέλνετε πολλά μηνύματα και κάποιοι επιτίθεστε στο "Ράδιο Αρβύλα" (και κάποιοι σε εμάς).
Νομίζουμε ότι τα πράγματα τα λέμε απλά από την πλευρά μας.

Ξέρουμε τι γίνεται στην Εκκλησία και το έχουμε δει, το ξαναείδαμε και το ξαναείδαμε. Το εμπεδώσαμε ρε παιδί μου ότι κάποιοι Ιεράρχες δεν είναι σωστοί και έχουν ακολουθήσει άλλον δρόμο.

Όμως ποιος θα μας δείξει και την άλλη όψη του νομίσματος; Ο Πρετεντέρης ή ο Χατζηνικολάου;
Από τους "Ράδιο Αρβύλα" το περιμένουμε να κάνουν την ανατροπή και να ....


μας περάσουν μέσα από την τηλεόραση και όσους έχουν καθαρό λόγο και διαύγεια στην ψυχή.

Όλα τα άλλα αναπαράγονται καθημερινά και τα ανακυκλώνουν λαικίζοντας οι μεγαλοδημοσιογράφοι. Εντάξει Μεγάλη εβδομάδα θέλει λίγο σεβασμό και όχι να μας εξηγούν τα αυτονόητα. Τα ξέρουμε ρε συ Αντώνη Κανάκη ότι κάποιοι ιερείς κλέβουν ή είναι επίορκοι αλλά δεν είναι μόνο αυτοί.
Η εκκλησία είναι πάντα ο εύκολος στόχος. Τολμάει κανείς να πάει να τραβήξει όσους δημοσιογράφους μιλάνε για ηθική και ζούνε ...ανήθικα; Θα το έδειχνε ποτέ κάποιο κανάλι; Όχι βέβαια. Ο εύκολος στόχος είναι ο ιερέας που έτσι και αλλιώς θα κριθεί και πιο αυστηρά από όλους μας.

Φθάσαμε σε σημείο να μην προβάλουμε ΠΟΤΕ το καλό! Γιατί ρε παιδιά; Από τους 'Ράδιο Αρβύλα' έχουμε την "απαίτηση" να το κάνουν γιατί είναι ξεχωριστοί στην σκέψη.

Υπάρχουν περισσότερα παραδείγματα που μπορούσαν να δείξουν. Το άλλο πρόσωπο. Παιδιά δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται. Έχουν χαθεί οι αξίες και ο κόσμος πια αποβλακωμένος και μέσα στην κακία και την μιζέρια πάει και σκοτώνει με το παραμικρό. Ρωτήστε τους γονείς και τους παππούδες σας αν όλα αυτά γίνονταν παλαιότερα. Τότε δεν υπήρχε η τηλεόραση και άρα λίγα αρνητικά μηνύματα μπορούσαν να μας περάσουν. Λιγότερη πλύση εγκεφάλου....


Share on Facebook