Κυριακή 30 Μαΐου 2010

Το RedPlanet.gr στο ΣΕΦ


Το RedPlanet.gr έχει πάρει θέση στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας και σας μεταφέρει τον παλμό από το φαληρικό γήπεδο, λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου τελικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό (21:45, ΣΚΑΪ)...




...19:23... Καλησπέρα σας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, το RedPlanet.gr έχει πάρει ήδη θέση στα δημοσιογραφικά θεωρία και θα σας ματαφέρει τον παλμό από την εξέδρα, λίγο πριν την έναρξη του ματς. Μέχρι στιγμής υπάρχουν λίγοι φίλοι του Ολυμπιακού στις εξέδρες ενώ τα πρώτα πανό έχουν κάνει την παρουσία τους.

19:26... Yπάρχει ισχυρή δύναμη της αστυνομίας γύρω από το ΣΕΦ, "δρακόντεια" τα μέτρα έξω από το γήπεδο, με τους αστυνομικούς να έχουν πάρει θέση σε κάθε σημείο, σε κάθε στενό εμε τον έλεγχο να είναι αυστηρός.

19:29... Σήμερα αναμένεται στο γήπεδο δυναμικό "παρών" από τους οργανωμένους φιλάθλους του Ολυμπιακού της Θύρα 7. Ήδη, στη συγκεκριμένη θύρα, υπάρχει ένα μεγάλο πανό το οποίο αναγράφει "Gate 7 Olympiacos".

19:31... Ήδη η μπλε φυσούνα των αποδυτηρίων του ΣΕΦ... έχει πάρει θέση. Πιθανότατα θα σώσει πολλά κεφάλια μετά το τέλος του ματς.

19:34... Υπάρχουν πολλά πανό στο γήπεδο, μερικά από αυτά είναι από την Μάνη, την Παλλήνη, τη Νίκαια, την Καλαμάτα, την Πετρούπολη, την Τρίπολη, την Ελευσίνα, την Λαμία, την Ηγουμενίτσα, από το Ελληνικό και από το Μενίδι.

19:41... Mέχρι στιγμής ελάχιστη η παρουσία του κόσμου στο Φάληρο, σιγά-σιγά ο κόσμο έρχεται και κάνει βόλτες στα πέριξ του ΣΕΦ. Φουσκώνει και το χαρακτηριστικό κόκκινο ζέπελιν του γηπέδου για να κάνει τις καθιερωμένες του βόλτες στην οροφή του γηπέδου.

19:45... Μεγάλη η αστυνομική δύναμη έξω από το γήπεδο, πολλοί και οι "security" όπου θα βρίσκονται εντός γηπέδου ώστε να αποφευχθούν το ενδεχόμενο των επεισοδίων.

19:52... Με τρομερή κόκκινη ενδυμανσία ο αδερφός του Τζος Τσίλντρες έφτασε στο γήπεδο. Μαζί του και ο γνωστός κύριος Σκοτ, ο Αμερικανός προπονητής με τον οποίο δούλεψε φέτος ο Tσίλι με αποτέλεσμα να έχει βελτιώσει στοιχεία στο παιχνίδι του όπως το σουτ. Εντάξει, δεν έγινε και Έντι Τζόνσον, αλλά το βελτίωσε.

19:58... Αρκετοί οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονται έξω από το ΣΕΦ με σκοπό να υποδεχτούν... με τον δικό τους τρόπο το πούλμαν του Παναθηναϊκού. Ελπίζουμε να μην υπάρξουν συμπλοκές, τα νεότερα σε λίγο...

Share on Facebook