Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

"Οι 10 τηλεοπτικές ειδήσεις, που θα μας συγκλονίσουν το καλοκαίρι"


"1 Ο Γιάννης Λάτσιος αναλαμβάνει τη νέα πρωινή εκπομπή του Αντέννα με τίτλο «10 ΜΕ 1 ΝΑΖΙ», με τη ναζιάρα(!) Φωτεινή Πιπιλή να παρουσιάζει τη στήλη χορού και τον Άδωνι Γεωργιάδη στο τιμόνι της ...ενόργανης γυμναστικής. Η συντάκτις πολιτισμού Ευγενία Μανωλίδου αναλαμβάνει τα...


θέματα βαθέος πολιτισμού, από τις 10.15 μέχρι τις 10.40.






2 Η ευειδής Φαίη Σκορδά και ο αχόρταγος Γιώργος Λιάγκας φεύγουν για το μήνα του μέλιτος στο Αζερμπαϊτζάν και η κρατική τηλεόραση της χώρας τους προσφέρει άφθονο πετρέλαιο, για να παρουσιάσουν την πρωινή εκπομπή του σταθμού. Ο Πέτρος Μπούτος, σε μια ακόμα κίνηση ματ, προσφέρει τον «Άγριο κόσμο το πρωί» στο Λάκη Λαζόπουλο, στη Μιμή Ντενίση και στον Αλέξη Κούγια, που αποδέχονται με χαρά την πρόταση. Τη στήλη της μαγειρικής αναλαμβάνει από τις 10.55 μέχρι τις 11.23, η σεφ Ευγενία Μανωλίδου.

3 «11.30 ΑΚΡΙΒΩΣ» θα ονομάζεται η νέα πρωινή εκπομπή του Star με διάρκεια πέντε ώρες και παρουσιάστρια την έμπειρη δημοσιογράφο Ευγενία Μανωλίδου. Στο πάνελ οι Χριστίνα Λαμπίρη, Φώτης Σεργουρόπουλος, Μαρία Μπακοδήμου και Θοδωρής Δρακάκης με το ρολόι του. Καλή τους επιτυχία!

4 «Οι ωραίοι έχουν χρέη». Αυτός είναι ο τίτλος του νέου ριάλιτι του Alpha όπου οι διαγωνιζόμενοι θα διδάσκονται πρακτικές μεθόδους φοροδιαφυγής, ενώ θα τραγουδούν και αγγλικά τραγούδια τύπου «νανανα» (έτσι για να έχουν και κάτι να συζητούν στο Κους-Κους). ''Κλείστρα'' καλεσμένων η Ευγενία Μανωλίδου. Παρουσιαστής ο Τόλης Βοσκόπουλος.



5 «Άδωνις – Ευγενία – Λεωνίδας». Η δραστική και ευφυής απάντηση του Mega στο «Ράδιο Αρβύλα»…

6 Μετά το πολύ επιτυχημένο «Dancing with the stars», ο Αντέννα φέρνει στην Ελλάδα το "Dancing with Giannis”. Ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελένη Μενεγάκη και το γνωστό pin up girl Ευγενία Μανωλίδου.

7 Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ετοιμάζεται (τι πρωτότυπο!) για την καινούρια του εκπομπή που θα βγει στον αέρα σύντομα (έτσι λέγαμε και πέρσι)…

8 Η ΕΡΤ αποφασίζει να προβάλει ακόμα περισσότερο τον πολιτισμό και ξεκινά καινούρια σειρά εκπομπών με τίτλο «Τα κλασσικά». Υποψήφιες για την παρουσίασή της η διάσημη πρωταγωνίστρια πολιτιστικών υπερπαραγωγών Μαριάννα Ντούβλη και η διεθνούς κύρους μαέστρος Ευγενία Μανωλίδου.

9 Μετά τη συγχώνευση Alter-Star και την απόφαση για στροφή του Alter στην ενημέρωση, η Βάσια Λόη αναλαμβάνει αυτοδικαίως, τη θέση της παρουσιάστριας του κεντρικού δελτίου, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου μεταφέρεται στο Star, όπου αναλαμβάνει τη στήλη με τα ζώδια και τις προβλέψεις, στο πρωινάδικο της βασίλισσα της ζώνης Ευγενίας. (ενώ στα διαλείμματα εκτελεί και χρέη μπάτλερ..)



10 Ρούλα Κορομηλά, Κώστας Καπετανίδης και Μάρω Θεοδωράκη παραμένουν για ένα χρόνο εκτός τηλεόρασης. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρακολουθούν και οι τρεις εντατικά μαθήματα υποκριτικής, με δάσκαλο τον μεγιστοτεράστιο Τιτάνα του θεάτρου, Κώστα Πρέκα, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, για το δεύτερο κύκλο του Greek Idol.

ΑΝΤΕ…ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!"
http://mediasoup.gr/
Share on Facebook