Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Αγρότης μόνος "ψάρευε" ανήλικες!


Αγρότης «ψάρευε» ανήλικα κορίτσια μέσα από το Facebook! Ο 32χρονος άντρας παρίστανε το μοντέλο, αλλά και τον φωτογράφο πρακτορείου φωτομοντέλων για να κερδίσει την εμπιστοσύνη γυναικών και ανήλικων κοριτσιών που ήθελαν να κάνουν καριέρα στο modeling.

Με δέλεαρ υψηλές αμοιβές παρέσυρε ανυποψίαστες κοπέλες σε μια αποθήκη που την είχε...

μετατρέψει σε εργαστήριο φωτογραφίας, όπου τις έβαζε να ποζάρουν χωρίς ρούχα. Για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες του ορέξεις έφτασε στο σημείο να βάλει δύο ανήλικα κορίτσια να έρθουν σε ερωτική επαφή, την ώρα που εκείνος απαθανάτιζε τις σκηνές με τη φωτογραφική του μηχανή!

Παρασυρμένα από το όνειρό τους για διεθνή καριέρα σε έναν ιδιαίτερο χώρο που υπόσχεται υψηλότατες αμοιβές, τα θύματα του 32χρονου αγρότη έφτασαν ακόμη και σε χωριό της Πέλλας, όπου χωρίς δισταγμό πόζαραν γυμνές. Οι προκλητικές φωτογραφίες τους θα πλημμύριζαν μόνο χώρες του εξωτερικού -για να μην εκτεθούν, όπως τους έλεγε- και οι ίδιες θα έβγαζαν ένα σωρό χρήματα. Οι κοπέλες μάλλον δεν είχαν διαβάσει τα ψιλά γράμματα και τις προειδοποιήσεις για το Facebook και πήραν για αληθινό το διαδικτυακό παραμύθι του 32χρονου.

Συνέχεια στο http://espressonews.gr/


Share on Facebook