Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

"Ένα άρωμα για πολλές... επιτυχίες!"


"Δυσκολεύεστε να κάνετε δική σας την κοπέλα που σας αρέσει; Τη λύση έρχεται να δώσει ένας ερευνητής από τις Ηνωμένες Πολιτείες ο οποίος ισχυρίζεται πως έχει δημιουργήσει μια φόρμουλα από τρεις φερορμόνες που αυξάνουν τις ερωτικές επιτυχίες.
Ειδικότερα, ο ιατρός Βέρτζιλ Αμεντ υποστηρίζει πως έχει φτιάξει «το ελιξίριο του έρωτα του 21ου αιώνα» το οποίο πωλείται έναντι 33 ευρώ.
«Οι άνθρωποι παράγουμε φυσικά τις δικές μας φερομόνες. Παρ΄ όλα αυτά, τις ξεπλένουμε όταν κάνουμε ντους ή τις...


καλύπτουμε με σαπούνια, αφρόλουτρα, προϊόντα περιποίησης σώματος και αποσμητικά. Εμείς αναπτύξαμε μια ισχυρή φόρμουλα αναμειγνύοντας τις τρεις πιο δυνατές φερομόνες σε ένα
συμπυκνωμένο διάλυμα, στόχος του οποίου είναι να ενεργοποιεί και να διεγείρει την ερωτική επιθυμία μέσω της όσφρησης» ανέφερε ο ιατρός Αμεντ.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, το Ρheromone Αdvantage δεν αυξάνει απλά το ποσοστό των φερορμονών αλλά τονώνει κατά πολύ την ερωτική ζωή. Μάλιστα, αρκετοί πελάτες του είπαν πως είδαν αλλαγή στην καθημερινότητά τους με πολύ φλερτ, περισσότερο πάθος και αρκετές γνωριμίες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα Το Βήμα, τόσο σίγουρη είναι η εταιρία για την αποδοτικότητα του προϊόντος που δηλώνει πως θα επιστρέφει τα χρήματα σε δυσαρεστημένους πελάτες.
Όσον αφορά τις φερορμόνες σε γενικό επίπεδο οι επιστημόνες θεωρούν ότι παίζουν σημαντικό ρόλο στην ερωτική συμπεριφορά του ανθρώπου και εντοπίζονται στο δέρμα, στα ούρα και τις τρίχες. Παραδείγματος χάρη, δύο άτομα που βρίσκονται κοντά θα μυρίσουν ο ένας τις φερορμόνες του άλλου και φτάνοντας στο τμήμα του εγκεφάλου που ρυθμίζει την έκκριση των αναπαραγωγικών ορμονών, ρυθμίζεται η ερωτική έλξη.
Μετά από μελέτες σε ζώα αποδείχτηκε πως στόχος αυτών των χημικών ουσιών είναι η αναπαραγωγή και τη διαιώνιση του είδους κάτι που επιβεβαιώθηκε και στους ανθρώπους. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα σε μονοζυγωτικούς δίδυμους μεγαλύτερη ερωτική επιτυχία είχε αυτός που φορούσε άρωμα ενισχυμένο με φερορμόνη συγκριτικά με τον άλλο που δεν το χρησιμοποίησε.
cosmo.gr"
Share on Facebook