Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

"Χωρίς Σεβασμό και μετά λύπης μου"


"Ειλικρινά, πάντα θεωρούσα τον Ισραηλινό λαό ως εκείνον που, επειδή βίωσε το Ολοκαύτωμα, θα ήταν ο πρώτος και ο καλύτερος που θα...

δίδασκε στην Ανθρωπότητα την ανθρωπιά, την αλληλεγγύη, την αγάπη και την κατανόηση. Σήμερα όμως, η κυβέρνησή του είναι μια εγκληματική δύναμη που απλώς αφύσικα, παράλογα, παράνομα παραβίασε κάθε έννοια δικαίου και ανθρωπιάς. Ο στόλος Ειρήνης μετέφερε μόνο τρόφιμα. Ούτε όπλα, ούτε σφαίρες, ούτε κάτι που θα σας ανάγκαζε να προβείτε στις πράξεις που όλοι είδαμε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι ιερό σας καθήκον να σκεφτείτε τι πράξατε, να λογοδοτήσετε στον Ο.Η.Ε, να επανακαθορίσετε τη θέση σας και να ζητήσετε ταπεινά συγνώμη από την Παγκόσμια Κοινότητα και από τους συγγενείς των νεκρών!

Κύριοι της Ισραηλινής Κυβέρνησης, κύριοι της στρατιωτικής ηγεσίας του Ισραήλ,

Οι διαφορές σας με τον Παλαιστινιακό λαό δε σας νομιμοποιούν να ανοίγετε πυρ εναντίον ακτιβιστών που μετέφεραν τρόφιμα. Δε δικαιούστε σε Διεθνή χωρικά ύδατα να συμπεριφέρεστε σαν τους Ναζί, που κάποτε ήθελαν να σας εξολοθρεύσουν. Δεν έχετε δικαίωμα να σκοτώνετε, να τραυματίζετε, να βασανίζετε ανθρώπους που θα έσπευδαν και εσάς να βοηθήσουν, αν είχατε ανάγκη.
Εκφράζω τη λύπη μου, την αγανάκτησή μου, την οργή μου, όχι ενάντια στον Ισραηλινό λαό, αλλά εναντίον σας, που στο όνομα του φόβου, της ανασφάλειάς σας, της επιθετικότητας, της επίδειξης δύναμης, καταπατήσατε κάθε αξία, κάθε δίκαιο και ντροπιάσατε το λαό σας!
Επειδή οι κυβερνήσεις ανά τον κόσμο, λίγο-πολύ, είναι το ίδιο, πριν σπεύσετε να επιχειρηματολογήσετε, σας ενημερώνω, ότι όποτε διδάσκω τα βασανιστήρια των Εβραίων στο Άουσβιτς, στο μάθημα της Ιστορίας, δακρύζω, όπως και τώρα για τους ανθρώπους που δολοφονήσατε! Δεν μπορώ παρά να σας δηλώσω πόσο θλιμμένη είμαι που αποδείξατε ότι τελικά ο Άνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να μάθει από τα μαρτύριά του! Και πως, επειδή κάποτε πόνεσε και θρήνησε, έχει διδαχθεί μόνο πώς να κάνει να πονούν και να θρηνούν και άλλοι άνθρωποι, χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους.
Κύριοι της Ισραηλινής Κυβέρνησης, επειδή όλες οι κυβερνήσεις είναι πάνω-κάτω ίδιες, αποδείξατε ότι δεν υπηρετείτε το λαό σας, αλλά τα συμφέροντα του χρήματος, της επεκτατικής πολιτικής και του ολοκληρωτισμού!

Χωρίς Σεβασμό και μετά λύπης μου"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

Share on Facebook