Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Γιάννης Λάτσιος: Η Μενεγάκη, η Μανωλίδου, η Κορομηλά και οι Ράδιο Αρβύλα


Ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος, μίλησε πρόσφατα στο κυπριακό περιοδικό «Όμικρον», για πρόσωπα της τηλεοπτικής επικαιρότητας και δεν δίστασε να αναφερθεί -λακωνικά- στο διαζύγιό του με την παρουσιάστρια του «Καφέ», Ελένη Μενεγάκη...





Για το διαζύγιό του με την Ελένη Μενεγάκη: «Δεν ήταν και κάτι ευχάριστο όλο αυτό που έγινε στα media με αφορμή το χωρισμό μου και δεν θέλω να μπω στα προσωπικά, γιατί ανοίγεις μια μεγάλη κουβέντα που δεν θέλω να κάνουμε».



Για την Ευγενία Μανωλίδου: «Η Ευγενία έχει μια ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Δεν νομίζω όμως ότι αυτό που λέγεται πως "οι Έλληνες λατρεύουν να τη μισούν" ισχύει. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που δημιουργεί εντάσεις, όμως η τηλεόραση δεν βγαίνει με ανθρώπους που δεν λένε τη γνώμη τους. Δεν μπορούν τα πάντα να είναι στρογγυλεμένα. Άνθρωποι που έχουν άποψη, όντως δημιουργούν συζητήσεις. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως το κάνει επίτηδες. Πιστεύω πως πραγματικά εκφράζει αυτό που πραγματικά είναι, αυτό που σκέφτεται, κι αυτό ο κόσμος το βρίσκει ενδιαφέρον».



Για το «Ράδιο Αρβύλα»: «Για μένα είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο γιατί αλλάζει ο τρόπος που βλέπουμε τηλεόραση από τις 11 και μετά. Ακούγεται βαρύγδουπος ο όρος "κοινωνικό φαινόμενο", αλλά η απήχηση που έχει στην ελληνική κοινωνία είναι πάρα πολύ μεγάλη».



Για την τηλεοπτική επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά: «Την επιστροφή της Ρούλας Κορομηλά τη βρήκα ενδιαφέρουσα. Δεν είναι κακό το φορμάτ της εκπομπής αλλά εγώ εκτιμώ πως δεν τη βοηθά να ξεδιπλώσει όλες τις δυνατότητες που έχει. Θα προτιμούσα τη Ρούλα σε ένα πρόγραμμα που εκφράζει την προσωπικότητά της. Διάβασα και τις διάφορες κριτικές που γράφτηκαν γι' αυτή. Δε νομίζω πως τα εμφανισιακά χαρακτηριστικά ή η ηλικία είναι αυτά που καθορίζουν κάποιο παρουσιαστή».

Share on Facebook