Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Ο Ντι Μαρία στη Ρεάλ


Δεδομένη θεωρείται η μεταγραφή του Ανχελ Ντι Μαρία στη Ρεάλ, τουλάχιστον σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο. Οι «μερένγκες» φέρονται διατεθειμένοι να καλύψουν τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο συμβόλαιο του 22χρονου...



Αργεντινού διεθνούς μέσου με την Μπενφίκα, η οποία ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ και να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο «μικρός άγγελος», όπως είναι το παρατσούκλι του, έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Αργεντινής το 2005, μόλις στα 17 του χρόνια με τη φανέλα της Ροζάριο Σεντράλ και από τη πρώτη χρονιά έδειξε το ατόφιο ταλέντο του, κερδίζοντας αμέσως θέση βασικού στην ομάδα.

Σε ηλικία 19 ετών ήρθε και η πρώτη πρόταση για να περάσει τον Ατλαντικό και να κάνει το άλμα στην Ευρώπη, αλλά τα πέντε εκατομμύρια που προσέφερε η ρωσική Ρούμπιν Καζάν δεν τον συγκίνησαν. Ηθελε να παίξει σ' ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, σε μια μεγαλύτερη ομάδα και τα κατάφερε τον επόμενο χρόνο.

Τελικά η Μπενφίκα ήταν εκείνη που κατάφερε να πάρει τα δικαιώματα του, αφού κατέθεσε το 2007 την μεγαλύτερη πρόταση από τους υπόλοιπους μνηστήρες. Δαπάνησε 8.9 εκατομμύρια δολάρια και τον πήρε στην Ευρώπη.

Share on Facebook