Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Τα μηνύματά σας για την έκρηξη




Κι άλλα μηνύματα για την έκρηξη...




"ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΘΗΝΑ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΗΓΗ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ Η ΠΡΩΤΕΥΑΟΥΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ Η ΧΩΡΑ. Η ΑΘΗΝΑ ΜΠΟΡΕΙ...






Ελεος... ενα ανθρωπος χαθηκε και καποιοι ασχολουνται αν ο ..κουριερ αφησε ταυτοτητα?
Ξεχναμε οτι ο κουριερ ειναι υπαλληλος και θα μπορουσε να ειχε σκασει στα χερια του?
Η δουλεια των παιδιων αυτων στους δρομους ειναι να μεταφερουν εγγραφα και δεματα τα οποια εχουν πανω ονομα αποστολεα/παραληπτη...
Ας αναζητουνται οι ευθυνες οπου πρεπει ..οχι στον εργαζομενο των 400 ευρω









οι πολιτικοί δεν ψάχνουνε τα πακέτα γιατί είχανε συνηθίσει να δέχονται πακέτα απο siemens και λοιπές επιχειρηματικές δυνάμεις του τόπου.το τραγικό είναι ο υπασπιστής που έχασε την ζωή του.









Μια ιδεα απλα παιδια.Μηπως εγινε απ το ιδιο το κρατος αυτη η ενεργεια για να περασουν κανα νομο η να τρομοκρατησουν τους πολιτες?Οπως με τους διδυμους και το χτυπημα στην Ισπανια που ηταν σκηνοθετημενα.Δεν ξερω τι να πιστεψω πια.Απλα μου φανηκε πολυ ευκολο για να γινει.








ΕΛΕΟΣ ΚΑΘΗΚΙΑ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ .........







Συλλιπητηρια στην οικογενεια του παλλικαριου που χαθηκε.....









Κι αν δεν είναι τρομοκράτες αλλά το οργανωμένο έγκλημα; Γιατί βιάζονται όλοι να χαρακτηρίσουν τρομοκρατική μια επίθεση που δεν έχει χαρακτηριστικά τέτοια (προειδοποιητικό τηλεφώνημα κλπ);








ΟΙ ΑΝΑΔΡΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΗΣ «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ»









Παιδιά ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ένας άνθρωπος. Ας πάψουν κάποιοι να χαίρονται ή ας το βουλώσουν
Πρόκειται για φονιάδες και κάποιοι έχουν όρεξη για φτηνή αντιπολίτευση!!!!!!!!!!








Αυτό που θελω να πω ειναι πως γίνετε παραμονές πάντα κουβέντας που είναι επικεντρωμένη η κοινωνία σε κάτι που την αφορά να έχουμε κάτι που την αποπροσανατολίζει. Πρίν κάτι μέρες είχαμε τον επαναστατικό αγώνα όταν έπαιζε το ΔΝΤ, τώρα που παίζει το ασφαλιστικό να σου πάλι.









Τα είχαμε όλα, αυτό μας έλειπε. ΚΡΙΜΑ για τον άνθρωπο. Έφυγε άδικα μέσα στο άντρο προστασίας του πολίτη... εκεί όπου τα όρια προβληματικής λειτουργίας των δομών ξεπερνούν τα όρια της ίδιας της τραγωδίας.









: Φιλαρακο προ τριμηνου περιπου σου ειχα γραψει για τη βεβαιοτητα μου οτι με την τακτικη που ακολουθει ο κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ εχει διαλυσει την Αστυνομια,ΕΙΝΑΙ μονο για βαρυγδουπες δηλωσεις και το μονο που κανει να στελενει μυνηματα στους τρομοκρατες.Με τον αναβρασμο που επικρατει στην αστυνομια μη σου φανει περιεργο οτι καποια στιγμη θα του βαλουν βομβα στον κ...λο.Δεν το ειχες αναρτησει τοτς,αλλα δυστυχως επιβεβαιωθηκα και λυπαμαι παρα πολυ για τον τραγικο θανατο του Γ.ΒΑΣΙΛΑΚΗ,τον ηξερα και ηταν καλο παιδι.ΟΠΟΙΟΣ ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘÎ!
�ΡΙΖΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ,ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑ Ο Κ. ΜΙΧΑΛΗΣ.








ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ συνεχιστε να μην παταει τουριστας στην Ελλαδα !!!










ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΔΗΔΕΣ ΡΟΜΠΕΣ ΓΙΝΑΤΑΙ,ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΡΕΕΕ.ΟΥΣΤΣυληπητηρια στην Οικογενεια του ανθρωπου που χαθηκε !!!









Όλα τα μηχανίματα ακούγετε ότι λειτουργούσαν, γι' αυτό κάνουν λόγο όλα τα κανάλια τουλάχιστον.








Αμφιβάλω ότι την Βόμβα την βάλανε αριστεροδεξιοί κτλ.! Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση!









Απιστευτο !!! Αυτη τη στιγμη βρηκε ο Χρυσοχοιδης, να μας διαβεβαιωσει οτι θα συνεχισει να προστατευει την καθε γειτον ια. Τωρα που απετυχε να προστατεψει το δικο του "φρουριο" υποσχεται να προστατευσει μας ??? Κρυος ιδρωτας με επιασε.
Δηλαδη τωρα μας επεισε οτι πρεπει να αισθανομαστε προστατευμενοι?
ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΝΕΚΡΟ ΦΙΛΟ ΤΟΥ, μας υποσχεται αναλογη προστασια ???"










το σημερινό μήνυμα είναι απλό. Αφού μπορούμε να χτυπήσουμε τον Υπουργό , μπορούμε να χτυπήσουμε οποιονδήποτε.
Αρα το επόμενο χτύπημα θα είναι πιο ασύλληπτο .
Επιστροφή στην κοινωνία του θεάματος.
Ο νοών νοείτω.










ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΓΛΥΚΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ,ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΦΙΛΟΣ,ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!ΔΕΧΟΤΑΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ










ΘΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΜΑΡΓΚΑΡΕΤ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ;
ΘΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ;
ΤΙ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ;










Εύχομαι να είναι τυχαίο το σκηνικό ... εύχομαι να μη δοθεί η δυνατότητα σε κανέναν κακοπροαίρετος ή κακοπροαίρετο να συνδέσει τους αγώνες των τελευταίων μηνών με τις δολοφονικές τρομοκρατικές ενέργεις αυτού του είδους που έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση τυο κόσμου χρόνια τώρα αλλά που είναι και αποτυχημένες ως "μέθοδοι" αιώνες τώρα.








ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΩΡΑ! .!!!!! ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΓΙΝΑ ΣΤΟΧΟΣ....ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ......ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΟΥ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ....








Τα θερμά μου συλληπιτήρια στην οικογένεια του αστυνόμου.Οργή για τον άδικο χαμό αυτού του πατέρα...και μεγάλος θυμός για την κατάντια μας...









Η βόμβα είναι προβοκάτσια. Έτσι πέρασαν τα μέτρα έτσι θα περάσει και το ασφαλιστικό. Οι Φασίστες κερδοσκόποι είναι ανελέητοι στις μεθόδους τους. Ήταν ένα μήνυμα σε αυτούς τους βουλευτές που σκέπτονται να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό.










κριμα...κριμα..τον μονο που λυπαμαι ειναι αυτος ο ανθρωπος που δεν εφταιξε σε τιποτα..γιατι αυτοι οι ψευτοεπαναστατες κτυπανε στον απλο κοσμο που δεν φταιει σε τιποτα..τα συληπητιρια μου στη οικογενεια του ανθρωπου










ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΩΣ ΠΟΤΕ ? ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΚΟΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΝΑΡΧΙΑΣ. ΩΣ ΠΟΤΕ ? ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΦΑΛΗ ΧΩΡΑ ΝΑΙ Η ΟΧΙ ? Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ.









ΑΙΣΧΟΣ!ΑΝΑΝΔΡΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ.ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ.ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.








Μα ποιοι νομιζουν οτι ειναι αυτοι οι αληταραδες φονιαδες που ετσι απλα αφαιρουν ζωες ?
Να δουμε τωρα τι εχουν να απαντησουν οι δημοκρατες που δεν θελουν καμερες στους δρομους και δρουν ετσι ολα τα κατακαθια,σωτηρες του λαου










: 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ: 1ο)Η ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ,2ο)Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ.










ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΤΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΙΑ.ΑΡΚΕΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ.ΚΑΝΤΗΝ ΜΕ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΗΣΥΧΑ-ΗΣΥΧΑ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.










ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,
ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ MARFIN...
ΤΩΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΕΚΡΟΣ.ΤΥΧΑΙΟ???










ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΗΣ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ








Παιδιά κάθε φόρα που γίνετε κάτι τέτοιο στην Ελλάδα τα ίδια και τα ίδια ακούμε...Αν είναι δυνατόν..."










Τι περιεργο παιχνιδι παιζει η μοιρα στον Χρυσοχοιδη ! Ολοκληρη η πολιτικη του πορεια συνοδευεται απο εκρηξεις βομβων !
Μεχρι τωρα οι βομβες που εσκαγαν κατεληγαν στην εξαρθρωση τρομοκρατικων οργανωσεων χαρις στην μεγαλη τυχη του.
Τωρα μια βομβα ερχεται να "εξαρθρωση' την πολιτικη του γυμνια !!! ΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΦΑΦΛΑΤΑΝΟΙ









Θα το γράψετε αυτό??? Ένας αδικοχαμένος άνθρωπος και ένας λαός που με την πληρωμένη ψευτοτρομοκρατία πάλι να τον παραπλανεί ώστε τα σημαντικά προβλήματα να χάνονται στο θόρυβο της… Κερδισμένος χρόνος για τα ΛΑΜΟΓΙΑ και μια ψυχή να είναι καλά όπου και να ταξιδεύει πλέον…










Η πρώτη ταχυδρομική βόμβα στην Ελλάδα και το πρώτο θύμα της, ένας αστυνομικός. Μου θύμισε τον Αμερικανό "unabomber" που για μια εικοσαετία παρέμενε ασύλληπτος, στέλνοντας πακέτα-βόμβες και αφαιρώντας ανθρώπινες ζωές. Αξίζει τον κόπο για όσους το θελήσουν, να διαβάσουν την ιστορία του Ted Kaczynski και τις αντιδράσεις της επίσημης και ανεπίσημης Αμερικής. Για τη χώρα μας τι να πω; Μακάρι να αφήσουν οι πολιτικοί μας κάποτε τις δηλώσεις και τα συνθήματα και να στρωθούν στήν δουλειά. Μην αφήσετε την τρομοκρατία να περάσει! Συλυπητήρια στην οικογένεια !
του νεκρού αστυνομικού!








ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;
ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ









ΤΩΡΑ Η ΚΑΜΠΟΥΛ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.Ε ΡΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ,ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ,ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.









ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ Ο ΘΛΙΒΕΡΟΣ ΚΑΙ ΘΛΙΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ??ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ...









Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αστυνόμου.
Οργή για τον άδικο χαμό αυτού του πατέρΑ..
κάποιοι θέλουν να φοβίσουν την δημοκρατία δηλαδή τον σεβασμό τησ αντίθετησ γνώμησ
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ










Τον Μάρτιο είχαν χαθεί κάποια έγγραφα ασφαλείας απο την αστυνομία, που περιελάμβαναν σχέδια φρούρησης δημόσιων κτιρίων, όπως το Προεδρικό Μέγαρο, το Μαξίμου κ.α.Τελικά τα έγγραφα αυτά βρέθηκαν μετά απο 10 μέρες... Μήπως τους... έριξαν και άλλοι καμιά ματιά? Μετά απο τόσα που έγιναν φέτος(δολοφονία αφγανού, Marfin,τρομοκρατία), ο Χρυσοχοίδης οφείλει το λιγότερο: να μας κάνει τη χάρη και να παραιτηθεί!










Φτιχτες καταστασεις για παραπλανιση του κοσμου νπμιζω. Δεν
εμπιστευομαι κανεναν απο την κυβερνιση και τους αλους. Ακομη χονουν
κοσμο στην βουλη. Φαγανε πατερα δυο παιδιων. Κρημα το παλλικαρι.
Αδισταχτοι. Μπουρδελο κανατε την ομορφοτερη χωρα του κοσμου. Προδοτες.










ΠΩΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ? ΜΗΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ SIEMENS ΑΠ ΕΞΩ?
ΠΑΝΤΟΣ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΥΑΛΩΤΟΙ...










ΚΑΡΑΡΧΑΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΟΝΟΜΑ Κ ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΛΛΑ Κ ΑΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΗΛΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΤΙ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΠΟΛΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ/ΤΗ.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

Share on Facebook