Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

"Έρχεται τσουνάμι;"


"Αυτος ο τυπος μιλαει λεει εχοντας πληροφοριες απο μεσα οτι υπαρχει μια πηγή φυσικου αεριου βαθεια και κοντα στην διαροη της ΒΡ (Οπου υπαρχει...ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

πετρελαιο συνηθως εχει και φυσικο αεριο μαζι)Οπου στην περιπτωση που αυταναφλεχθει θα δημιουργησει τεραστιο τσουναμι καθως και θανατηφορα αερια που θα οδηγησουν σε αποκαλυπτικες εικονες.Με καθε επιφυλαξη"
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Το φυσικο φαινομενο που περιγραφετε στην αναρτηση σας "Έρχεται τσουνάμι;" σχετικα με το φυσικο αεριο στις εγκαταστασεις της ΒΡ ειναι αναγνωρισμενο απο πολλους επιστημονες και υπαρχουν μαρτυριες οτι κατι παρομοιο συνεβη στην αφρικη σε μια λιμνη πριν μερικα χρονια. Το φυσικο αεριο που υπαρχει σε μεγαλα υποθαλασσια βαθη αναβλυζει μεσα απο το βυθο και σταδιακα συκγεντρωνεται σε τεραστιες συγκεντρωσεις αλλα παραμενει ηρεμο και σε ισορροπια οπως το διοξειδιÎ! ¿ του ανθρακα σε ενα μπουκαλι σαμπανιας. Οταν η ισορροπια αυτη διαταρραχθει, οπως για παραδειγμα με ενα σεισμο μια κατολισθηση κλπ, τοτε γινεται οτι ακριβως συμβαινει οταν ανοιγουμε την σαμπανια. Το φυσικο αεριο θα ελευθερωθει με τεραστια δυναμη προς την επιφανεια παρασυροντας τονους νερου οπως οταν σκαει μια βοβμα μεσα στη θαλασσα, και με το που ερθει σε επαφη με το οξυγονο της ατμοσφαιρας θα αυτοαναφλεγει. Οι επιπτωσεις βεβαια ειναι τεραστιες οπως καταλαβαινεται ειδικα οταν κατι τετοιο συμβαινει κοντα σε κατοικημενες περιοχες. Ωστοσο στην προκειμενη περιπτωση αυτοι που κινδυνευουν ουσιαστικα ειναι οσοι εργαζονται στις πλατφορμες αυτες."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook