Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Μεταγραφές με καθυστέρηση!


Μία εβδομάδα πίσω πάνε οι μεταγραφές στον Ολυμπιακό. Ο λόγος είναι ότι ακόμα δεν έχει εγκριθεί η προηγούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα...



γίνει στα μέσα Ιουλίου. Έτσι αναμένεται να υπογραφεί ένα ιδιωτικό συμφωνητικό ανάμεσα στον Σωκράτη Κόκκαλη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και αυτό θα καθυστερήσει μερικές ημέρες τις όποιες εξελίξεις.

Μάλιστα, ο γνωστός εφοπλιστής εμφανίζεται προβληματισμένος, επειδή γνωρίζει ότι το ρόστερ των Πειραιωτών είναι ελλιπές και αν δεν ενισχυθεί άμεσα, ενδέχεται να παραταχθεί με σημαντικές ελλείψεις απέναντι στην Μπέσα στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League (15 και 22 Ιουλίου). Όπως έγινε γνωστό, παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται, ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να προχωρήσει κανονικά στην ενίσχυση της ομάδας και δεν έχει καμία αμφιβολία για τις προθέσεις του κ. Κόκκαλη, με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.

Εν τω μεταξύ, ο νέος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αποφάσισε να προχωρήσει τελικά άμεσα στην πρόσληψη τεχνικού διευθυντή, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς ή τον Κριστιάν Καρεμπέ να παρουσιάζονται ως φαβορί να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο.

sport-fm.gr

Share on Facebook