Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ριζοσπαστική πρόταση από Παπουτσάκη


"H OMAΔΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ 'ΚΡΗΤΗ'"

Τη δημιουργία μιας κρητικής ομάδας σε όλα τα αθλήματα πρότεινε ο Απόστολος Παπουτσάκης.
Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος του Εργοτέλη τόνισε πως αν ενωθούν όλοι οι Κρητικοί, μπορούν να δημιουργήσουν μια ομάδα, η οποία θα μπορέσει να ανταγωνιστεί τους «μεγάλους» του ελληνικού αθλητισμού...



...Χαρακτηριστικά, ο Παπουτσάκης τόνισε: «Οι καιροί είναι δύσκολοι. Οι Έλληνες στο παρελθόν έδειξαν ότι όποτε πολέμησαν ενωμένοι τα κατάφεραν. Πλέον υπάρχει ο "πόλεμος" της οικονομικής κρίσης και η Κρήτη θα πρέπει να δείξει τον δρόμο. Η Κρήτη θα πρέπει να δώσει την λύση στο πρόβλημα".

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: "Η Κρήτη πρέπει να δείξει τον δρόμο και να δημιουργήσει μια ομάδα που θα εκπροσωπεί το νησί σε όλα τα αθλήματα. Να μπορεί να εκπροσωπεί την Κρήτη σε όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα και από εκεί και πέρα να μπορέσουμε να αναπτύξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Οι καιροί είναι δύσκολοι. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε μια ποδοσφαιρική ένωση με την συμμετοχή όλων των οικονομικών φορέων από την Κρήτη ώστε να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε».

Τέλος, ο Παπουτσάκης τόνισε: «Δεν μιλάω για συγχώνευση αλλά για την δημιουργία μιας ομάδας από όλη την Κρήτη που θα εκπροσωπεί το νησί στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και σε όλα τα αθλήματα. Η ομάδα αυτή θα μπορούσε να ονομάζεται "Κρήτη" και να εκπροσωπείται το νησί μας».

http://www.sportdog.gr

Share on Facebook