Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Κατερίνα Καραβάτου: Ατύχημα στο μπάνιο


Ατύχημα, παρ ολίγον πολύ σοβαρό, είχε την ώρα που βρισκόταν στο μπάνιο της χτες το πρωί η Κατερίνα Καραβάτου. Η παρουσιάστρια απολάμβανε αμέριμνη το μπάνιο της στο σπίτι της στη Φιλοθέη όταν, κατά λάθος, έκανε μια απότομη κίνηση με το χέρι της και χτύπησε στο κεφάλι. Νευρικά, και χωρίς να...

υπολογίσει σωστά, τραυμάτισε, με το τηλέφωνο του ντους, το πρόσωπό της στην αριστερή του πλευρά, ακριβώς πάνω από το μάτι. Αν και αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου τρόμαξε γιατί το χτύπημα απείχε ελάχιστα από το μάτι, και προς στιγμής αισθάνθηκε μια ζαλάδα, δεν έχασε την ψυχραιμία της και συνήλθε αμέσως από το σοκ.
Όπως ήταν αναμενόμενο, δυστυχώς, μια μεγάλη μελανιά «γεννήθηκε» στο σημείο του χτυπήματος λίγα λεπτά μετά. Η παρουσιάστρια όμως, που δεν φαίνεται να πτοείται από τέτοιες καταστάσεις, όχι μόνο δεν έπαθε πανικό όταν είδε το σημάδι, αλλά συνέχισε κανονικά τη μέρα της και μάλιστα, μόλις έφτασε στο studio της εκπομπή της, δεν σταμάτησε να αυτοσαρκάζεται και να κάνει πλάκα με τους συνεργάτες της για το νέο της «παράσημο».

http://www.gossip-tv.gr/

Share on Facebook