Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

"Σε απάντηση για τον Αυστριακό στρατό"


"Θα ήθελα να του υπενθυμίσω ότι η Αυστρία έχει σύνορα με την Ιταλία την Ελβετία την Κροατία, την Ουγγαρία, την Τσεχία, την Γερμανία και την Τσεχία... Ενώ εδώ έχουμε την Αλβανία που διεκδικεί ολόκληρη την Ήπειρο, την FYROM που διεκδικεί την Μακεδονία την Βουλγαρία που κι αυτή καλοβλέπει έξοδο της στο Αιγαίο και την Τουρκία που καθημερινά εποφθαλμιά τα νησιά μας και την Θράκη
Δυστυχώς σε ένα τέτοιο εχθρικό τοπίο μας έλαχε να βρισκόμαστε. Για αυτό και πρέπει να συντηρούμε αρκετό στρατό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να βάλουμε σε αποθήκη ούτε ένα από τα άρματά μας όσο δαπανηρή και αν είναι η συντήρησή του τόσο από αποψη χρημάτων όσο και από την απασχόληση έμψυχου δυναμικού.
Πρέπει να διαθέτουμε αξιόμαχο και ετοιμοπόλεμο στρατό ώστε να λειτουργεί αποτρεπτικά στους εχθρούς της χώρας μας. Οι Αυστριακοί και οι λοιποί Ευρωπαίοι Εταίροι μας μειώνουν τις αμυντικές τους δαπάνες μειώνοντας το στράτευμα γιατί ουσιαστικά δεν έχουν σύνορα..τα εσωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής ένωσης δεν υφίστανται καθώς είναι ελεύθερη η διακίνηση πολιτών και αγαθών. Όμως δεν κάνουν κάτι για να φυλάξουν τα εξωτερικά σύνορα της ευρωπαϊκής Ένωσης που τέτοια είναι τα σύνορα της Ελλάδας της Ισπανίας της Βουλγαρίας και μερικών άλλων χωρών. Ουσιαστικά η Ελλάδα δαπανά χρήματα για την φύλαξη ολόκληρης της Ευρώπης.
Προφανώς και μπορούν να εξοικονομηθούν χρήματα στον Ελληνικό Στρατό αν κοπούν οι πτήσεις των μεταγωγικών ελικοπτέρων και αεροσκαφών για την μεταφορά υπουργών υφυπουργών πρωθυπουργού κλπ ατόμων μόνο και μόνο για να κάνουν βόλτα στα νησιά, ας πάρουν το πλοίο της γραμμής. Σε αυτά υπάγονται και τα δύο κυβερνητικά αεροσκάφη.
Εκεί τα χρήματα που σπαταλώνται άσκοπα είναι πολύ περισσότερα από την συντήρηση μιας ίλης αρμάτων (μαζί με την μισθοδοσία του προσωπικού).
Ένας πρώην Τεθωρακισμένος"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"Εδώ δεν έχουμε λεφτά να εξοπλίσουμε τα νοσοκομεία, τα σχολεία και τα πανεπιστήμια μας, τα άρματα και τα σύνορα σας απασχολούν εσάς; Καλά τα άρματα και τα υποβρύχια, αλλά όταν πεινάς δε τρώγονται."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-------------------------------------------------------------------------------
"καλα τα λεει ο φιλος για τους εχθρου γυρω γυρω μας. δυστυχως ετσι ειναι. παντως θελω να πω οτι γινεται τρελη κακοδιαχειριση. υπηρετησα τα τεθωρακισμενα το 2008 ως αρχηγος μεσου αρματος. ενω υπαρχουν ειδικοτητες οπλιτων για συντηρηση αλλα και οι αρματιστες οφειλουν να μαθαινουν συντηρηση, στελνουν τα οχηματα γενικα εξω ή πληρωνουν άλλους να τα κανουν. Και αυτό επειδή λιώνουν τους φανταρους στις αγγαρειες και δεν τους εκπαιδευουν να μαθουν 5 πραματα για το αρμα. αλεξανδρουπολη που με στειλαν ενα μηνα για εκπαιδευση, με λιωσανε στην αγγαρεια (βαψιμο, κουρεμα το γκαζον, κηπουρικη κτλ) για να φανει ο διοικητης κομπλε στις επιθεωρησεις του στρατοπεδου."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------
"σχετικά με την φύλαξη των συνόρων μας φίλε αν νομίζεις ότι με τα άρματα θα φλέξεις τα σύνορα της Ελλάδος είσαι γελασμένος. κοίτα πόσοι αλλοδαποί εισβολείς σε περιτριγυρίζουν και πόσοι προστίθενται κάθε ώρα. άλλοι αυτοί περνούν τα σύνορα της χώρας σου και εσύ κάνεις τα στραβά μάτια. ώσπου φτάνουν στο σπίτι σου σε κλέβουν ατιμάζουν την μάνα την γυναίκα την κόρη σου και εσύ πάλι αγρόν αγοράζεις. πια άρματα ρε φιλέ ξυπνά επιτελους. ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕΕΕΕΕΕ, ΜΑΣ ΦΑΓΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕ, ΤΡΙΖΟΥΝ ΚΟΚΑΛΑ ΑΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕ, πια συνορα, ουτε τα σπιτια μας δεν μπορούμε πλέον να φλέξουμε ρεεεεεεε, και έρχονται και χειρότερα ρεεεεεε,................"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
Share on Facebook