Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

"Καταγγελία για τη Digea"


"Απαράδεκτο!Η εταιρία Digea η οποία έφερε το ψηφιακό σήμα στο Ν.Αττικής από χθες,έχει ένα τετραψήφιο νούμερο για την εξυπηρέτηση των τηλεθεατών το οποίο χρεώνει για κλήση από σταθερό 0,60 λεπτά το λεπτό!!!...



Επίσης,γιατί παραπληροφορεί το κοινό λέγοντας ότι παρακολουθεί ψηφιακά ο Ν.Αττικής;Μένω στην Ανάβυσσο και με έκπληξη σήμερα είδα ότι δεν έχω ψηφιακό σήμα.Πήρα τηλ.ένα νούμερο σταθερού που βρήκα(10ψήφιου)προσπαθώντας να μη βγω και κερατάς και δαρμένος και ζήτησα τον προιστάμενο της τηλεφωνήτριας η οποία αρχικά μου δήλωσε ότι δεν παρέχονται πληροφορίες για την ψηφιακή κάλυψη από αυτό το τηλ (έπρεπε να πάρω το τετραψήφιο).Δήλωσα λοιπόν στην προισταμένη ότι δεν μπορεί να δίνω 40ευρώ για αποκωδικοποιητή και να πρέπει να πληρώνω και 60 λεπτά γ! ια κάθε λεπτό που θα μου δίνει πληροφορίες η εταιρία τους για το ψηφιακό σήμα.Τελικά η κοπέλα ευτυχώς λόγω φιλότιμου συμφώνησε και έψαξε το πρόβλημα μη λήψης στην περιοχή μου.Το απογοητευτικό είναι όμως ότι μου δήλωσε ότι δεν φτάνει σε μένα το ψηφιακό σήμα!!!Μήπως θα έπρεπε στη διαφήμισή τους να βάλουν και μερικές εξαιρέσεις όταν δήλωναν πανηγυρικά την ψηφιακή κάλυψη του νομού;;;Επίσης και κάτι άλλο και σημαντικότερο.Έμαθα ότι κάποιες περιοχές δεν θα έχουν πλέον ούτε αναλογικό σήμα!Δεν θα έπρεπε σε αυτές τις περιοχές να παρέχονται δωρεάν ο! ι αποκωδικοποιητές στους κατοίκους μπας και νιώσουν λιγότερο κορόιδα την επόμενη φορά που θα πληρώσουν τα τέλη για την ΕΡΤ στο λογαριασμό ρεύματος;;;"

ANAΓΝΩΣΤΗΣ

-------------------------------------------------------------------------------------

"φιλε δες εδω το σχετικο link στο site της DIGEA http://www.digea.gr/map/map2.php
δειχνει οτι δε καλυπτει τη περιοχη της αναβυσσου 100%! οπως και τις γυρω περιοχες Λαυριον, Αγ. Κωνσταντινος κτλ.

τσεκαρε στο χαρτη να δεις αν η εμβελεια του σηματος πιανει τη περιοχη σου. γιατι αν δεν πιανει ισως χρειαστει να παρεις ψηφιακο σημα απο καποια αλλη περιοχη που θα εκπεμπει ψηφιακο σημα στο μελλον. ισως απο Αιγαιο μερια.."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook