Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Eπεισόδια και στο Κέιπ Τάουν! Απολύονται οι σεκιούριτι


Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις των υπαλλήλων στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, καθώς φαίνεται πως ελάχιστοι έχουν πάρει τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί. Έτσι λοιπόν, μετά τα όσα έγιναν χθες το βράδυ στο Ντέρμπαν, όπου διαμένει και η Εθνική Ελλάδος, σήμερα......σειρά είχαν οι υπάλληλοι που δουλεύουν στην πόλη Κέιπ Τάουν.

Τα αιτήματα τους ήταν τα ίδια, καθώς ούτε αυτοί έχουν λάβει τα χρήματα που τους είχαν υποσχεθεί και για αυτό αποφάσισαν να διαδηλώσουν, ώστε να πετύχουν με αυτό τον τρόπο τον στόχο τους. Η Αστυνομία και αυτή την φορά έκανε άμεσα την εμφάνισή της και προσπάθησε με την χρήση της βίας να τους περιορίσει. Ακόμα δεν έχουν λήξει τα επεισόδια, ωστόσο η κατάσταση φαίνεται να ηρεμεί.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, οι διοργανωτές αποφάσισαν να απολύσουν όλους τους υπαλλήλους της συγκεκριμένης εταιρίας που είχαν αναλάβει την φύλαξη των γηπέδων. Για την συνέχεια του Μουντιάλ υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης και εντός των γηπέδων θα είναι η Αστυνομία.


http://www.sportdog.gr

Share on Facebook