Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

"Καταγγελία για το Factory Motoshop στην Πάτρα"



"Μένω στην Πάτρα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Κάτω απο την πολυκατοικία μας άνοιξε πριν κάποιο διάστημα ένα μαγαζί με μηχανές το factory motoshop. Ο κύριος υπεύθυνος λοιπόν του μαγαζιού, έχει κάνει τον δημόσιο δρόμο ΤΣΙΦΛΙΚΙ του. Χωρίς να έχει άδεια απο τον δήμο για θέση παρκινγκ έξω απο το μαγαζί του ωστε να κάνει "βιτρίνα", με το που ανοίγει το πρωί πάει και βγάζει στην σειρά τις μηχανές του και έξω απο το μαγαζί του και απέναντι και κάνει τον δρόμο βιτρίνα με το έτσι θέλω. Εκτός του ότι δεν μπορούμε να παρκάρουμε τα αυτοκίνητά μας στον δρόμο για τον ...
οποίο πληρώνουμε στα δημοτικά τέλη, (οι μισοί έχουμε αναγκαστεί να πληρώνουμε πάρκινγκ 100 Ευρώ το μήνα-ανάμεσά τους και εγώ) βάζει και μηχανές έξω ακριβώς απο το κατάστημά του στο ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ με συνέπεια αν κρατάμε σακούλες στα χέρια μας να μην χωράμε να περάσουμε και να περνάμε τελικά απο τον δρόμο. Το βράδυ που κλείνει, μαζεύει τις μηχανές και βάζει στην θέση τους ένα φορτηγό με την φίρμα του με το οποίο τις μεταφέρει έτσι ώστε να μην παρκάρουμε εμείς και το πρωί τις ξαναβάζει. Επίσης στην απέναντι πλευρά του μαγαζιού του το βράδυ βάζει τρακαρισμένες μηχανές τις οποίες την άλλη μέρα τις πηγαίνει ακριβώς απο πίσω σε μια οικοδομή , ώστε οι θέσεις να είναι μόνιμα δικές του και να κάνει την βιτρίνα του. Να σημειώσω ότι ακριβώς δίπλα απο το μαγαζί του και δεξιά και αριστερά, βρίσκονται 2 καταστήματα (σέρβις αυτοκινήτων και κατάστημα για πωλήσεις λαδιού) τα οποία όμως έχουν νόμιμα πινακίδες απο τον δήμο με την ένδειξη απαγορεύεται η στάθμευση. Αρα ο δρόμος είναι σχεδόν όλος κατειλημένος κι εμείς πληρώνουμε τις κατοστάρες στα ιδιωτικά πάρκινγκ. Του έχουμε κάνει επανειλημένως συστάσεις, με ωραίο τρόπο και ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ, αφήνοντας υπονοούμενα ότι έχει άκρες στην αστυνομία και δεν του κάνουν τίποτα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΣΙΠΑ ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Α! και αν κανένας το βράδυ μετακινήσει τις μηχανές για να παρκάρει, την άλλη μέρα ο υπεύθυνος του εν λόγω μαγαζιού κολλάει τις μηχανές του τόσο κοντά στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο, που δεν μπορει να βγει με τίποτα και σε 2 περιπτώσεις έχει κάνει και ζημιές στο χρώμα του αυτοκινήτου απο το κόλλημα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ








Share on Facebook