Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

"Γλυτώστε τα πρόστιμα"


"ΤΟ www.pois.gr προσφερει μια πληθωρα ενημερωμενων καταστασεων για ολα τα ενδιαφεροντα για ολα τα gps.Το καλυτερο ομως... ειναι το μενου ''speed'' (http://index.pois.gr/SpeedCameras.aspx) που σε ενημερωνει για το που βρισκονται καμερες ταχυτητας,φορητα ρανταρ κτλ. σε ολη την Ελλαδα.Ενα μεσον για ολους εμας που δεν εχουμε ''μεσον'' να μας σβηνουν τις κλησεις"
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------
"Ειναι δυνατον να προωθειται μια τετοια μπουρδα?

Ειναι δυνατον να προτεινονται τροποι ωστε να τρεχουμε σαν παλαβοι παντου 50 μετρα πριν την καμερα να φρεναρουμε και μετα παλι τρεχαλα?!

Δηλαδη ο μονος τροπος να μην πληρωνουμε προστιμα ειναι να ξερουμε που κρυβονται η καμερες και τα μπλοκα?
Να μην κανουμε παραβιασεις μας περασε απο το μυαλο σαν λυση?? Λεω εγω τωρα..."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
-----------------------------------------------------------------------------------
"Είναι τουλάχιστον επιπόλαιο και ανεύθυνο (για να το θέσω ευγενικά), να προσπαθούμε όχι να είμαστε σωστοί και νομοταγείς, αλλά αντιθέτως να παρανομούμε και να βρίσκουμε τρόπους να αποφεύγουμε τις κυρώσεις.
Οι κάμερες και τα ραντάρ ταχύτητας υπάρχουν για την ασφάλεια τη δική μας αλλά πολύ περισσότερο και των άλλων. Το να έχουμε τις θέσεις τους στο GPS, να πηγαίνουμε "με χίλια" και να κόβουμε ταχύτητα μόνο όπου υπάρχει ραντάρ, απλά και μόνο για να μη φάμε πρόστιμο, είναι όπως είπα και παραπάνω, τουλάχιστον ανεύθυνο, και σε καμία περίπτωση "μαγκιά" ή "εξυπνάδα".
Δυστυχώς όμως, τέτοιες νοοτροπίες αφθονούν ανάμεσα στους σύγχρονους Έλληνες.

Να σας πω έναν καλύτερο τρόπο να αποφεύγετε τα πρόστιμα; Αποφεύγετε τις παρανομίες στους δρόμους, και τηρείτε πιστά τον Κ.Ο.Κ. Και το επιπλέον "δωράκι", θα είναι και περισσότερη ασφάλεια στο δρόμο για εσάς και για όλους."
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook