Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

Συναυλιών συνέχεια στο Goal33 festival!


Ο καιρός μετά τα…κακό πρόσωπο που έδειξε φαίνεται να στρώνει δίνοντας τηγ ευκαιρία να βρεθείτε στον Πολυχώρο Πολιτισμού Block33 για μερικά από τα σημαντικότερα live του καλοκαιριού σε ένα φεστιβάλ γεμάτο από…ποδόσφαιρο, επιτραπέζια παιχνίδια και μουσική, πάντα με δωρεάν είσοδο...


Σήμερα Πέμπτη 10 Ιανουαρίου λοιπόν θα εμφανιστούν ζωντανά οι ταλαντούχοι Rosebleed και η φετινή αποκάλυψη που ακούει στο όνομα Veronica.

Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου σειρά έχουν οι Jake Leg να στολίσουν με αγαπημένες indie rock μελωδίες παρέα με τους Payday. Το ιδανικό live για να σημάνει και την έναρξη των αγώνων του μουντιάλ

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου πάλι ανήκει στους Franti V αλλά και στους Basements, με τους οποίους θα γιορτάσουμε (ή έτσι θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα κάνουμε τουλάχιστον ) την νίκη της Ελλάδας επί της Βορείου Κορέας.

Όσο για την Κυριακή σειρά έχουν οι SMA να ανεβάσουν την θερμοκρασία παρουσιάζοντας έναν από τους πιο ωραίους hip hop δίσκους της χρονιάς, τα “Αγαπημένα Blues” παρέα με πολλούς και εκλεκτούς καλεσμένους.

Όσο για την Δευτέρα. Οι συστάσεις είναι περιττές. «Nasa Funk». Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Οι υπόλοιποι απλά θα ακολουθήσουν όσους ακούν να τραγουδούν δυνατά «Η Θεσσαλονίκη ρολάρει πάλι, για αυτό κούνα το κεφάλι!»

Για περαιτέρω πληροφορίες,

Τηλ. 2310/779312 & 6936/277995

Σημ. Ενημερωθείτε για το πρόγραμμα των αγώνων από το site:

http://worldcup-2010-southafrica.gr


Share on Facebook