Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Διακοπές υδροδότησης μέχρι την Πέμπτη, σε περιoχές της Θεσσαλονίκης


Το νερό... νεράκι θα πουν από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη κάτοικοι διάφορων περιοχών της Θεσσαλονίκης. Την Τρίτη διακοπή της υδροδότησης θα υπάρξει από τις 7 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα στις οδούς Παύλου Μελά, Ανδρούτσου, Καπετάν Κώττα, Τζων Κέννεντυ, Κύπρου, Σταδίου, Βεροίας και Φωκά του δήμου Πυλαίας, λόγω...




...εργασιών σύνδεσης νέου αγωγού ύδρευσης.


Χωρίς νερό θα μείνει την Τετάρτη όλος ο δήμος Αμπελοκήπων, από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες λόγω διαρροής σε αγωγό, στις οδούς Βενιζέλου με Μεγάλου Αλεξάνδρου, καθώς και στην οδό Πατριάρχου Γρηγορίου Ε'.


Την Πέμπτη, τέλος, θα υπάρξει διακοπή της υδροδότησης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα λόγω... μετρό στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς 25ης Μαρτίου, Β. Όλγας, Π. Συνδίκα και Δελφών του δήμου Θεσσαλονίκης.


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Εταιρίας Ύδρευσης Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, «οι εργασίες που θα εκτελεστούν κρίνονται απαραίτητες για τη βελτίωση της υδροδότησης της περιοχής και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη δυνατή ενόχληση των καταναλωτών», ενώ επισημαίνεται ότι είναι πιθανό να υπάρξουν μεμονωμένες περιπτώσεις που η αποκατάσταση της υδροδότησης θα γίνει αργότερα λόγω της ιδιορρυθμίας του δικτύου ύδρευσης.

http://www.agelioforos.gr


Share on Facebook