Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Σοκ. 36χρονος χρησιμοποιούσε δύο ανήλικους ως "βαποράκια"


Σοκ στο παγκύπριο προκαλεί η είδηση ότι 36χρονος χρησιμοποιούσε δύο παιδιά 9 ετών στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου για να του μεταφέρουν φακέλους που περιείχαν μέσα ναρκωτικά. Ο ...
36χρονος συνελήφθη και η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διαπιστωθεί αν και κατά πόσο είναι μέλος κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή
Όλα άρχισαν όταν μετά από πληροφορία, στις 25 Ιουνίου μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν σε ταχυδρομικό κιβώτιο ακατοίκητου διαμερίσματος στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, δύο φακέλους που περιείχαν ποσότητα κάνναβης.
Η σκηνή τέθηκε υπό παρακολούθηση και αφού κανένας δεν παρέλαβε τους δύο φακέλους, αυτοί παραλήφθηκαν από την Αστυνομία και στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις.
Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι την Πέμπτη στάλθηκαν σε δύο διαφορετικές διευθύνσεις, στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, όπου βρίσκονται ακατοίκητα διαμερίσματα, ακόμη δύο πανομοιότυποι φάκελοι.
Μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό παρακολούθηση τα δύο διαμερίσματα. Λίγη ώρα αργότερα θεάθηκαν δύο 9χρονοι να προσεγγίζουν το ένα διαμέρισμα και να παραλαμβάνουν τον φάκελο. Οι 9χρονοι ανακόπηκαν από μέλη της Αστυνομίας και στην κατοχή τους εντοπίστηκε ο φάκελος ο οποίος περιείχε ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 65 γραμμαρίων περίπου.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν φαίνεται οι δύο 9χρονοι να στάλθηκαν να παραλάβουν το φάκελο από 36χρονο με σκοπό να του τον παραδώσουν.
Ο 36χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Στο δεύτερο διαμέρισμα, ο φάκελος παραλήφθηκε από ηλικιωμένο κάτοικο της περιοχής. Ανακόπηκε από μέλη της Αστυνομίας και μετά από έρευνα διαπιστώθηκε ότι στον φάκελο βρισκόταν ποσότητα ρητίνης κάνναβης, βάρους 63 γραμμαρίων περίπου.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι ο ηλικιωμένος παρέλαβε το φάκελο με σκοπό να τον παραδώσει στην Αστυνομία.
Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

http://filoksenos.blogspot.com





Share on Facebook