Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η υπόθεση Σπανούλη


Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθρεί η υπόθεση Σπανούλη για τον Ολυμπιακό, είναι γνωστό όμως ότι έχει τραβήξει αρκετά και ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται. Πρέπει να...



γίνει όμως κατανοητό ότι μιλάμε για μία συμφωνία εκατομμυρίων ευρώ και κρίνεται σκόπιμο να εξεταστού όλες οι παράμετροι.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εντάξει στο δυναμικό του τον Βασίλη Σπανούλη και γθια αυτό το λόγο του προσφέρει 7,2 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια. Ο ίδιος ο παίκτης επιθυμεί να έρθει στην ομάδα, αφού έχει καταλάβει ότι θα είναι εκ των ηγετών τη νέα αγωνιστική σεζόν σύμφωνα με τα σχέδια του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ωστόσο, το γεγονός αυτό τον κάνει να πιστεύει ότι αξίζει λίγα χρήματα αφού θα μετακινηθεί από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό.

Ένα ακόμα πρόβλημα για να ολοκληρωθεί η υπόθεση είναι και το συμβόλαιο του Τζος Τσίλντρες αφού δεν έχει αποφασίσει αν θα παίξει στο NBA ή αν θα συνεχίσει για μία ακόμα χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έτσι η μετακίνηση Σπανούλη στον Ολυμπιακό δεν θα τύχει ανάλογης υποδοχής από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού λόγω της αναβλητικότητας που υπάρχει στις διαπραγματεύσεις μεγάλης διάρκειας.

balla.gr

Share on Facebook