Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

"Τα εύσημα του δανεισμού"


"4.68% ΓΙΑ ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΕΝΤΟΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ 400%ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΗΘΕΣ 1,20% ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΓΙΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ...



ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ... ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΕΙΧΑΜΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,55% ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ.. ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΑΔΕΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΠΗΡΕ ΕΥΣΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.. ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΙ Η ΩΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.. ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ? "


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

----------------------------------------------------------------------------------

"Ο φίλος αναγνώστης υποτιμάει την ευκολία με την οποία δανειστήκαμε σήμερα. Δεν αναρωτίέται όμως για ποιο λόγο να δανείσει κάποιος τη δεύτερη χειρότερη οικονομία αυτή τη στιγμή στο κόσμο έστω και με αυτό το επιτόκιο? Αυτός θα έβαζε τα λεφτά του σε μια χώρα οπου πριν λίγο καιρό ήταν στα πρόθυρα της χρεοκωπίας? Επιτυχία είναι λοιπόν και 10% να ήταν το επιτόκιο και αν δε δοκιμάζεις τις δυνάμεις σου ποτέ δε πρόκειται να αλλάξουν οι όροι έτσι ξαφνικα."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook