Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2010

Τραγική η απώλεια στον δημοσιογραφικό κόσμο.. Δολοφόνησαν τον Σωκράτη Γκιόλια


Σοκ στην δημοσιογραφική κοινότητα προκάλεσε η άγρια δολοφονία του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια σήμερα το πρωί.
Μέχρι στιγμής τα αίτια άγνωστα. Σύμφωνα μόνο με αυτόπτεις μάρτυρες το μόνο που μπορεί να επιβεβαιωθεί είναι ότι έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς που έριξαν εναντίον του 2 ή τρία άτομα αγνώστου ταυτότητος οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή αμέσω μόλις ο ...
δημοσιογράφος έπεσε νεκρός. Ο δημοσιογράφος, χρόνια υπέρμαχος της αθλητικής και όχι μόνο δημοσιογραφίας, ήταν πολύ αγαπητός πανελλαδικώς και αυτό φαίνται από τα αναρίθμητα μηνύματα που έχουν σταλεί αλλά και δημοσιευτεί στο troktiko από το πρωί. Πρωτοφανής αυτή η επίθεση εναντίον δημοσιογράφου, ο οποίος αφήνει πίσω του ένα παιδί μόλις δύο ετών και πιθανότατα ακόμα ένα που λέγεται ότι βρίσκεται στην κοιλιά της συζύγου του η οποία ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως γκρεμίστηκε ο κόσμος της μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι στην Ελλάδα του 2010, λαμβάνουν χώρα τέτοια φαινόμενα τρομοκρατικά που έχουν σα κύριο σκοπό τη φίμωση και το φόβο. Αυτή η αποτρόπαια και άνανδρη πράξη έχει να κάνει με συμφέροντα και τακτικές που απέχουν πολύ από την ελευθερία της ύπαρξης και του λόγου. Ο Σωκράτης ΓκιόλΙας προφανώς και ήταν εμπόδιο για κάποιους και με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο 'τον βγάλανε' από το παιχνίδι. Τα θερμά μας συλληπητήρια στη γυναίκα του και την αγάπη μας στα παιδιά του που δυστυχώς θα μεγαλώσουν χωρίς πατέρα. Από σήμερα η Ελλάδα μετράει μία ελεύθερη φωνή λιγότερη...Και δυστυχώς δεν έχουμε αρκετές.

http://www.athensbars.grShare on Facebook