Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Δε σηκώνει κεφάλι η… τριανδρία


Παρότι η φράση «μην βιάζεστε» ακούγεται συχνά από «πράσινα» χείλη, όταν η κουβέντα πηγαίνει στις μεταγραφές, είναι κοινό μυστικό ότι η θέληση όλων υπαγορεύει να έχουν ολοκληρωθεί οι δύο βασικές κινήσεις μέχρι τις 17 Ιουλίου. Όταν δηλαδή η ομάδα θα αναχωρήσει για την Αυστρία, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Για το λόγο αυτό, οι τρεις άνθρωποι που χειρίζονται τα μεταγραφικά, δεν… σηκώνουν ...
κεφάλι. Δημήτρης Γόντικας, Κάρλος Φρέιτας και Νίκος Νιόπλιας βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή, προκειμένου να «κλείσουν» τις… τρύπες που υπάρχουν στο κέντρο της άμυνας και στα χαφ.

Δύο συν ένας

Σαφώς και προτεραιότητα αποτελεί η θέση του στόπερ. Μια θέση που έχει… στοιχειώσει τα τελευταία χρόνια και οι πάντες επιθυμούν να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση, προκειμένου να πάψει να υφίσταται το πρόβλημα. Κι αν είναι δυνατό, ο παίκτης που θα έρθει να συνδυάζει την ουσία με τις εντυπώσεις. Τρεις λοιπόν είναι οι βασικές λύσεις αυτή τη στιγμή. Ο Βιλιάμ Γκαλάς που δεδομένα επανέρχεται εκ νέου στο προσκήνιο, με τις δυσκολίες όμως να είναι πολλές. Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ο Κρις, που επίσης δεν είναι εύκολη περίπτωση. Όμως, η επιθυμία του Βραζιλιάνου να υπογράψει διετές ή τριετές συμβόλαιο, ίσως αποτελέσει το κλειδί της όλης ιστορίας. Βλέπετε, ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός για να τον δελεάσει θα του προσφέρει τριετές συμβόλαιο (2+1). Έχοντας και τον Γκοβού που μπορεί να «ψήσει» εύκολα τον κολλητό του από την Λιόν.

Η τρίτη λύση, παραμένει… άγνωστη. Οι «πράσινοι» την κρατούν καλά κρυμμένη και δεν αφήνουν το όνομα να διαρρεύσει. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, αυτή είναι και η προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό και όλη αυτή η μυστικότητα. Αυτό που κρατάμε είναι η ατάκα ανθρώπου του Παναθηναϊκού για το κέντρο της άμυνας: «Θα έρθει παικταράς». Ίδωμεν τις επόμενες μέρες…


http://www.theplayer.gr/





Share on Facebook