Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Τίναξε την μπάνκα και… συνεχίζει!


Φόρα φαίνεται να έχει πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μετά την συμφωνία με τον Άλμπερτ Ριέρα αντί του ποσού των 25 εκατ. ευρώ, ετοιμάζει και άλλα μεταγραφικά «χτυπήματα»...



Σειρά τώρα παίρνει το θέμα του αμυντικού μέσου. Ο Τζενάρο Γκατούζο όπως είναι γνωστό απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος άσος έχει ήδη μιλήσει τηλεφωνικά με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και είναι έτοιμος να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Γκατούζο έχει διαμηνύσει πως θα έρθει ελεύθερος από τη Μίλαν και ότι έλυσε ήδη το συμβόλαιό του και μόλις έχει στα χέρια του μια ικανοποιητική πρόταση θα ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» με τους «ροσονέρι». Από εκεί και πέρα ακούγεται ότι ο παίκτης έχει δελεαστική πρόταση από το Ντουμπάι, όμως επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη.

Στον Ολυμπιακό πάντως, δεν έχουν αποφασίσει ακόμα αν θα προχωρήσουν για τον Ιταλό άσο, όχι μόνο λόγω του υψηλού κόστους μιας τέτοιας μεταγραφής, αλλά επειδή ο παίκτης ταλαιπωρήθηκε πέρυσι από έναν σοβαρό τραυματισμό που τον άφησε εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα.

Εκτός από τον Τζενάρο Γκατούζο δυνατά «παίζει» και το όνομα του Μάρκος Σένα. Ο 34χρονος μέσος που έμεινε ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ, έχει δεχθεί πρόταση από τους «ερυθρόλευκους» αλλά δεν τον άφησε ικανοποιημένο. Η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει ακόμα άλλη πρόταση, όμως κρατά «ζεστό» το θέμα.


Το αφεντικό τρελάθηκε!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάντως, δεν σκοπεύει να σταματήσει το μεταγραφικό οργασμό με την απόκτηση ενός αμυντικού μέσου. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» σκοπεύει μέσα στον Αύγουστο να ενισχύσει την ομάδα με την απόκτηση ενός επιθετικού, ίσως και με έναν αμυντικό, ο οποίος θα είναι πιθανότατα ο Παπάζογλου του Πανσερραϊκού.

gazzetta

Share on Facebook