Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ανακοίνωσε αποστολή ο Λίνεν


Ο Έβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το πρώτο ματς με την Μπέσα στην Αλβανία (15/7, 21:30, Novasports1, RedPlanet.gr). Ο Γερμανός προπονητής συμπεριέλαβε 22 παίκτες: μέσα ο Χολέμπας, έξω οι τιμωρημένοι Ντάρμπισιρ και Μέλμπεργκ...



...Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Μπέσα (Πέμπτη 15/5, 21:30), με την προπόνηση που έγινε στις 19:00 στο Ρέντη.

Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Πάρντο, ενώ ο Μοδέστο για προληπτικούς και μόνο λόγους ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Έβαλντ Λίνεν ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι οι: Νικοπολίδης, Μέγκιερι, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Βαλεριάνος, Μοδέστο, Ντουντού, Όσκαρ, Γ. Παπαδόπουλος, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Νικλητσιώτης, Επστάιν, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Κατσικογιάννης, Μήτρογλου, Ντιόγκο, Μιραλάς.

Οι ερυθρόλευκοι θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (14/7) στο στάδιο "Κεμάλ Στάφα", στο οποίο θα διεξαχθεί ο αγώνας.

*Διευκρινίζεται ότι οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της διαχείρισης εισιτηρίων ("Γ. Καραϊσκάκης"), από την οποία θα διατίθενται από την Πέμπτη τα εισιτήρια διαρκείας της περιόδου 2010-2011, είναι Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 10:00 έως τις 18:00.

http://redplanet.gr


Share on Facebook