Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Κόλπο για τα φώτα της δημοσιότητας;


Το αργότερο την Τρίτη 20 Ιουλίου θα τελειώσει η μεταγραφή του Άλμπερτ Ριέρα στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες για την εν λόγω υπόθεση... Το mpala.gr έγραψε από την Παρασκευή αργά το βράδυ ότι ο Β. Μαρινάκης έδωσε το οκέι να δοθούν τα χρήματα που ζητούσε η Λίβερπουλ, ενώ με τον ποδοσφαιριστή ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα από την στιγμή που είπε ότι δέχεται να έρθει στην Ελλάδα.
Άρα, λοιπόν, υπήρχε ένα ερώτημα γιατί καθυστερεί η εν λόγω υπόθεση. Η λογική λέει να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες. Άλλωστε λεπτομέρειες χάλασαν την «κλεισμένη» μεταγραφή του Βούκσεβιτς πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.

Ωστόσο, η στήλη ρώτησε έναν καλά πληροφορημένο περί της μεταγραφής του Ριέρα, γιατί υπάρχει αυτή η καθυστέρηση και η απάντησή του ήταν: «Η μεταγραφή έκλεισε την Παρασκευή το βράδυ. Όλα τα άλλα γίνονται για να υπάρξει σασπένς, για επικοινωνιακούς λόγους, για τα φώτα της δημοσιότητας...»

Σε ότι αφορά το όνομα του Ριέρα το mpala.gr είχε γράψει από τις 22 Ιουνίου στο θέμα «Από Ολυμπιακός Πειραιώς, Ολυμπιακός Μέρσεσαϊντ» σε ένα θέμα που γινόταν αναφορά για τις προσπάθειες του Ολυμπιακού να αποκτήσει έναν εκ των Γιοβάνοβιτς, Ριέρα, Λούκας.

ΠΗΓΗ: http://www.balla.gr/?v=2&dbt=0&aid=4227

Share on Facebook