Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

"Οι Jethro Tull σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη 19 και 20 Ιουλίου!!"


"Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Progressive Rock των τελευταίων 40 ετών, οι Jethro Tull επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο ξεχωριστές συναυλίες τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στο νέο Θέατρο του TerraVibe Park και την Τρίτη 20 Ιουλίου στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη.

Στο καταπράσινο θέατρο του TerraVibe Park θα ξυπνήσουν τους θρύλους του δάσους με τις rock-folk progressive μελωδίες τους, συνοδευόμενες πάντα από το πιο «heavy metal» φλάουτο του πλανήτη, που...

παίζει ο Ian Anderson. Μέγιστος τραγουδοποιός και «γητευτής», ήταν ο πρώτος μουσικός που πρόσθεσε φλάουτο σε rock μπάντα. Μαζί με τον Martin Barre που παραμένει o βασικός κιθαρίστας σχεδόν από τη δημιουργία των Jethro Tull και χαρισματικούς μουσικούς όπως ο David Goodier στο μπάσο, ο John O’Hara στο πιάνο και το ακορντεόν και ο βετεράνος ντράμερ Doane Perry, έρχονται στην Ελλάδα να μαγέψουν το ελληνικό κοινό για άλλη μία φορά.

Με πάνω από 60 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως οι Jethro Tull υπήρξαν πρωτοπόροι, αφού πρώτοι αυτοί χρησιμοποίησαν κλασσικά όργανα σε rock τραγούδια. Οι Jethro Tull με τις συνθέσεις τους επεκτείνανε τα όρια της rock με μακρυτενείς συνθέσεις, πολύπλοκους ρυθμούς και επιρροές από την κλασσική μουσική, την jazz και το έθνικ."
http://apolitistosteki.blogspot.com

Share on Facebook