Για τον υπολογισμό του μέσου κόστους, υπολογίσαμε ποσότητα για 4 άτομα, βρήκαμε τη μέση τιμή στα προιόντα και θεωρήσαμε οτι στο τραπέζι θα υπάρχει κατσίκι ή αρνί, με δεδομένη την μαγειρίτσα...
Έτσι, το 2008 το πασχαλινό τραπέζι κόστιζε 55 ευρώ κατά μέσο όρο, το 2009 79,5 ευρώ ενώ το 2010 η τιμή αυξάνεται στα 95 ευρώ. Δηλαδή το φετινό τραπέζι είναι ακριβότερο κατα 73% σε σχέση με το 2008 και κατα 20% σε σχέση με το 2009.
http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=20180&catid=13
Share on Facebook