Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

"Σκούπα τώρα αλλιώς ...χανόμαστε!"


"Σχετικά με την εγκληματικότητα. Αυτή δεν αντιμετωπίζεται με εντατική αστυνόμευση. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σε 24ωρη βάση αστυνομικός έστω από κάθε σπίτι. Η εγκληματικότητα προκαλείται από το μεγάλο αριθμό μεταναστών που βρίσκεται στη χώρα και την πλήρη έλλειψη ελέγχου στο πιοι μπαίνουν και πιοι παραμένουν. Σε όλες τις χώρες της Ευρώπης για να παραμείνει ...
ένας αλλοδαπός πρέπει να έχει κάλυψη κοινωνικής ασφάλισης και να υποβάλει φορολογική δήλωση. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας έλεγχος. Έρχονται και παραμένουν αλλοδαποί που δεν μπορούν να βρουν δουλειά και ζουν με εγκληματικές ενέργειες. Δεν χρειάζεται μεγαλύτερη αστυνόμευση η οποία δεν θα είναι αποτελεσματική αλλά μία τεράστια επιχείρηση σκούπα όσοι δεν έχουν εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση να εκδιωχθούν από τη χώρα όπως συμβαίνει σε όλες τις σοβαρές δημοκρατίες του κόσμου.
Διαφορετικά τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Γιατί και οι έλληνες αλλά και οι αλλοδαποί που ζουν και δουλεύουν νόμιμα και τα βγάζουν πέρα και δυσκολία όταν βλέπουν αλβανούς και γεωργιανούς να ζουν πολυτελώς ενώ δε δουλεύουν θα οδηγηθούν και αυτοί σε εγκληματικές ενέργειες και η χώρα θα μεταβληθεί σε μία απέραντη ζούγκλα.
Σκούπα τώρα αλλιώς τα χειρότερα έρχονται."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook