Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Συνδετήρες στην απονεύρωση χρησιμοποιούσε οδοντίατρος


Ένας οδοντίατρος από την πολιτεία της Μασαχουσέτης κατηγορείται για πλήθος ιατρικών λαθών, που φαίνεται να έχει διαπράξει σε ασθενείς του που χρειάζονταν ενδοδοντική θεραπεία. Για την ακρίβεια, κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε “συνδετήρες” αντί άλλων εγκεκριμένων οδοντιατρικών εργαλείων και υλικών για τις ενδοδοντικές θεραπείες σε πλήθος ...
ασθενών του.
Η απάτη φαίνεται πως είναι ακόμη μεγαλύτερη, δεδομένου ότι χρέωνε τις ασφαλιστικές εταιρείες των ασθενών, στους οποίες διέπραττε αυτές τις επικίνδυνες τεχνικές, για χρήση πανάκριβων υλικών στις θεραπείες τους. Στις κατηγορίες που τον βαραίνουν συμπεριλαμβάνονται και κατηγορίες απάτης, αφού στις ασφαλιστικές δήλωνε τα ονόματα άλλων ιατρών, και όχι τον εαυτό του. Επίσης συνταγογραφούσε παράνομα φάρμακα, όπως Hydrocodone, Combunox και Percocet.
Μεταξύ του 2003 και του 2005, εκτιμάται ότι έχει αποσπάσει περί τα 130.000 δολάρια από αυτού του είδους τις απάτες προς τις ασφαλιστικές. Μάλιστα ορισμένοι ασθενείς του, υποστηρίζουν ότι έχουν ακόμα τους συνδετήρες μέσα στα δόντια τους.

http://www.dentnews.net/
Share on Facebook