Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

"Περί ασφάλειας στα Τέμπη..."


"Μόλις έγιναν γνωστές από επίσημες πηγές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προσωρινό άνοιγμα των Τεμπών κατά την περίοδο του Πάσχα. Σύμφωνα με την συμφωνία που πραγματοποιήθηκε, ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία για λίγες μέρες ώστε να εξυπηρετηθεί το κύμα των εκδρομέων αυτοκινητιστών και θα ξανακλείσει αργότερα για ολοκλήρωση των έργων αποκατάστασης του άξονα. Στο διάστημα αυτό λοιπόν οι πέτρες έχουν συμφωνήσει να μην πέφτουν στον δρόμο και να παραμείνουν στις θέσεις τους αναμένοντας την πάροδο των εορτών ώστε να συνεχίσουν ...
τη φυσιολογική τους πορεία. Σε αντάλλαγμα για εκ μέρους τους την θέση σε αναστολή του νόμου της βαρύτητας οι πέτρες πήραν την υπόσχεση από τον αρμόδιο υπουργό, κ. Ρέππα, ότι θα αφεθούν να ξεκολλήσουν από τις θέσεις τους μετά το τέλος της συμφωνημένης περιόδου και χωρίς κανένα περιορισμό από την πλευρά των Αρχών. Οι πέτρες, δε, προειδοποίησαν ότι σε περίπτωση που αθετηθεί η υπόσχεση του Υπουργού δε θα διστάσουν να κατέβουν στον δρόμο και να κλείσουν την κυκλοφορία στα Τέμπη ως ένδειξη διαμαρτυρίας και έως ότου ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Ρε... μας δουλεύουνε; Να περάσουμε ή να μην περάσουμε από την κοιλάδα; Να κοιτάμε τον δρόμο ή τον ουρανό όσο τη διασχίζουμε; Τι θα πει ανοίγει προσωρινά και θα ξανακλείσει μετά; Δεν εμπνέει και πολλή εμπιστοσύνη η όλη ιστορία, έτσι;"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook