Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Λεφτά, διακοπές και καμιά γκόμενα


Έπρεπε να χάσει και τυπικά το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός για να ξυπνήσει και να επιχειρήσει να ταρακουνήσει το ποδοσφαιρικό τμήμα του, κόβοντας τον πισινό (να μην γράψω την άλλη λέξη, γιατί είμαστε και Μεγάλη Εβδομάδα) κάποιων εκ των...



αντιεπαγγελματιών ποδοσφαιριστών του. Προσπαθεί ο σύλλογος να περισώσει ό,τι αξιοπρέπεια έμεινε και ότι από…τη σεζόν έμεινε, μέσω της δεύτερης θέσης του πρωταθλήματος.

Τουλάχιστον να γίνει κατανοητό προς τους αποφασίζοντες, αλλά και προς όλους, ότι η ομάδα με αυτό το ρόστερ η, με παρόμοιο ρόστερ, δηλαδή με παίκτες που το μυαλό τους δεν είναι στο κεφάλι, δεν πρόκειται να έχει τύχη ούτε στη νέα χρονιά.

Πάρα πολλοί από τους βασικούς παίκτες του Ολυμπιακού έχουν το μυαλό τους μόνο σε τρία πράγματα. Στα λεφτά, στις διακοπές και στο πως θα βγάλουν καμιά γκόμενα. Χωρίς καμία υπερβολή. Όποιοι ζουν στο Ρέντη ξέρουν ό,τι είναι ακριβώς έτσι.

Οι άνθρωποι πέρα από λίγα παιδιά, κατά βάση κάποιους Έλληνες και τον Ζεβλάκοφ, ίσως κι ένα δύο-ακόμη ξένους, για τους οποίους θέλω ακόμη να τους τσεκάρω, δεν νοιάζονται για την ομάδα. Δεν ενδιαφέρονται ρε παιδί μου για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει.

Οι ίδιοι, πάνω κάτω, δημιούργησαν αυτό το πτώμα του Ολυμπιακού και οι ίδιοι ασελγούν πάνω του. Υπό την ανοχή της διοίκησης και των προπονητών, κυρίως του Ζίκο.

Τα παιδιά δεν ξέρουν που έχουν έρθει. Δεν ξέρουν ότι έχουν έρθει στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, που τυγχάνει και η λαοφιλέστερη αθλητική παράταξη κι απασχολεί κάποια εκατομμύρια κόσμο.

Τους φταίνε τα κακά γήπεδα, τα στενά παπούτσια, οι κωλομπάλες, οι προπονητές, η βροχή, οι διαιτητές, τα πάντα εκτός από τους ίδιους τους εαυτούς τους.

Κάθε μέρα όλο πονάνε στους προσαγωγούς και στα γόνατα, όλο τσιμπήματα έχουν στους κοιλιακούς και στους δικεφάλους, όλο πυρετούς και ιούς, κόπωση, στομαχικές διαταραχές. Κατά βάση, όμως, η μεγάλη τους διαταραχή είναι στο μυαλό τους.

sport-fm.gr

Share on Facebook