Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

Έχασαν και το πριμ του Λαυρεντιάδη!


200.000 ΕΥΡΩ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ
ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΟ – ΞΑΝΘΗ. ΣΤΗ ΣΟΥΙΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ

Πέρα απ’ τους δύο βαθμούς, που θα κρατούσαν τον Ολυμπιακό ζωντανό στη μάχη του τίτλου, οι ποδοσφαιριστές του έχασαν και πριμ 200.000 ευρώ, μετά το 0-0 με την Ξάνθη. Αυτό ήταν το ποσό που είχε τάξει ο Λαυρέντης...



...Λαυρεντιάδης, πριν τη σέντρα του αγώνα!

Συγκεκριμένα, οι δύο στενοί του συνεργάτες, Ρογκόπουλος και Κυριακίδης επισκέφτηκαν τους παίκτες στα αποδυτήρια του Καραϊσκάκη, λέγοντας τους πως θα μοιραστούν τα 200.000 ευρώ αν κερδίσουν την Ξάνθη, ως μια επιβράβευση για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Οι «ερυθρόλευκοι», όμως, τα… έκαναν μούσκεμα στον αγωνιστικό χώρο και μαζί με τους βαθμούς έχασαν και ένα γερό πριμ.

Εξελίξεις έως τη Μ. Τετάρτη

Ο Λαυρεντιάδης ήταν και πάλι στο Καραϊσκάκη και παρακολούθησε τον αγώνα από τη προεδρική σουίτα μαζί με τον Σωκράτη Κόκκαλη.

Παρότι αποχώρησαν απογοητευμένοι, κατά τη διάρκεια του ματς είχαν την ευκαιρία να πουν πολλά. Οι δύο τους άλλωστε, έχουν στενή συνεργασία τις τελευταίες μέρες και οι πληροφορίες λένε πως ο Λαυρεντιάδης θα αυξήσει το ποσοστό των μετοχών του στην ΠΑΕ από το 10% στο 20%.

Μάλιστα, οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και λέγεται πως έως και τη Μ. Τετάρτη θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, με τον γνωστό επιχειρηματία να βάζει 10 εκ. ευρώ και να καλύπτει την επικείμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ.

sportdog



Share on Facebook