Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Με... γεμάτες τσέπες το Πάσχα


ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλυψε όλες τις υποχρεώσεις μέχρι τις 31 Μαρτίου καθώς από το μεσημέρι της Τρίτης μπήκαν όλα τα χρήματα που χρωστούσε στους παίκτες. Λύθηκε το πρόβλημα με την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ...



...Με γεμάτες τσέπες θα κάνουν Πάσχα οι παίκτες της ΑΕΚ αφού από το μεσημέρι της Τρίτης η διοίκηση τους πλήρωσε όλους, καλύπτοντας τις υποχρεώσεις της μέχρι τα τέλη Μαΐου. Στα χρήματα που πλήρωσε η ΠΑΕ συμπεριλαμβάνονται όλες οι δόσεις συμβολαίων, μισθοί, δώρα Πάσχα ακόμα και κάποιες εναπομείνασες οφειλές από πριμ.

Υπέγραψαν οι τρεις ξένοι

Στο μεταξύ, λύθηκε και το τελευταίο πρόβλημα που υπήρχε στην ΑΕΚ για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ με τους τρεις εναπομείναντες ξένους ποδοσφαιριστές να υπογράφουν χαρτί, ότι η ΠΑΕ δεν τους χρωστάει λεφτά.

Το θέμα είχε πάρει έκταση πριν από κάποιους μήνες καθώς οι τρεις ξένοι παίκτες αρνήθηκαν να υπογράψουν διότι δεν έβλεπαν λεφτά στους λογαριασμούς τους . Παρ’ όλα αυτά το ζήτημα είχε θετική έκβαση για την «Ένωση».

Πλέον δεν υπάρχουν οφειλές και έτσι η ΑΕΚ μπορεί να επισυνάψει τις υπογραφές στον φάκελο προς την ΕΠΟ και από εκεί στην ΟΥΕΦΑ για να πάρει και τυπικά άδεια συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσες.


http://www.sportdog.gr


Share on Facebook