Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

"Καρατζαφέρης απ' τα παλιά"


"Με μια ανακοίνωση που θυμίζει τον ακραίο Καρατζαφέρη (που με μαεστρία κρύβει καιρό τώρα) έρχεται ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ να μας κάνει να αναρωτηθούμε σε ποια εποχή ζούμε και σε ποια χώρα.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στην ανακοίνωση του, αναφερόμενος στο θέμα με τα ρατσιστικά συνθήματα που φώναζαν άντρες της ΜΥΑ, λέει ότι «αυτοί οι οποίοι διακινδυνεύουν καθημερινά...


την σωματική τους ακεραιότητα για την τιμή της πατρίδας διώκονται γιατί χρησιμοποίησαν συνθήματα που μέχρι πρότινος αποτελούσαν την σημαία του Έθνους».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ξεκίνησε με έναν λαϊκίστικο τρόπο (διακινδυνεύουν την ζωή τους) για να μας πει ότι ως έθνος μαζί με τον εθνικό ύμνο τραγουδούσαμε και ρατσιστικά στιχάκια. Μάλλον μπερδεύει την μειοψηφία του χώρου του με το σύνολο του λαού. Εκτός και αν επειδή το κόμμα του το έχει ονομάσει ΛΑΟΣ θεωρεί ότι εκπροσωπεί όλους του Έλληνες.

Στην συνέχεια ο Γ. Καρατζαφέρης λέει ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη «έχει χάσει το μέτρο» και τον κάλεσε «για όσο διάστημα μένει στο υπουργείο να επιδείξει την δέουσα αυτοσυγκράτηση». Δηλαδή, κατά τον Γ. Καρατζαφέρη, θα έπρεπε ο Μ. Χρυσοχοΐδης να πει και μπράβο σε αυτούς που φώναζαν ρατσιστικά συνθήματα την ώρα της παρέλασης."
http://mediasoup.gr/
Share on Facebook