Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

Παράπονα Σιμάο σε Νιόπλια!


"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩ;"

Ο Σιμάο χάλασε την ηρεμία της Παιανίας, όταν ζήτησε από τον Νίκο Νιόπλια τον λόγο για την μη χρησιμοποίηση του. «Εγώ είμαι προπονητής, εγώ αποφασίζω» η απάντηση του Έλληνα προπονητή!...



...«Γιατί δεν παίζω»;

Ναι μεν το κλίμα στην Παιανία ήταν εξαιρετικό και τα χαμόγελα είχαν την τιμητική τους αλλά μετά την ομιλία του Νίκου Νιόπλια ο Σιμάο ζήτησε από τον προπονητή του να μάθει γιατί δεν χρησιμοποιείται βασικός. Ο Μοζαμβικανός που κάνει το τελευταίο διάστημα εξαιρετικά παιχνίδια δεν ξεκίνησε στο Περιστέρι και ζήτησε τον λόγο από την προπονητή του. «Θέλω να παίζω. Γιατί δεν με βάζεις; Νομίζω ότι αξίζω μια θέση» είπε μεταξύ άλλων ο νεαρός άσος με τον Νιόπλια να απαντά ξαφνιασμένος ότι «εγώ είμαι ο προπονητής. Εγώ αποφασίζω. Πάνω από όλους είναι η ομάδα. Πάντα βάζω τους καλύτερους». Κάπου εκεί το θέμα τελείωσε.

Έτσι και αλλιώς τέτοια περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός που διαθέτει ποδοσφαιριστές αξίας και θέλουν σε κάθε παιχνίδι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Στην αρχή της ομιλίας του ο Νιόπλιας είχε υπογραμμίσει:

«Καταρχήν συγχαρητήρια για αυτή την σπουδαία νίκη. Ήταν όπως είχαμε πει ένα κομβικό παιχνίδι αυτό με τον Ατρόμητο. Έπρεπε οπωσδήποτε να νικήσουμε και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είχαμε μεγάλη πίεση αλλά τα καταφέραμε. Ήμαστε μια ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ένα βαθμό μόλις μακριά αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εφησυχάζουμε γιατί η χρονιά δεν τελείωσε. Η χρονιά θα έχει τελειώσει στις 25 Απριλίου. Έχουμε ακόμα τέσσερα παιχνίδια και φυσικά υπάρχει και το Κύπελλο, το οποίο και αυτό πρέπει να κατακτήσουμε. Να κάνουμε το νταμπλ για να τελειώσουμε με τον καλύτερο τρόπο την σεζόν».

Ατομικό Δάρλας - Σπυρόπουλος

Στη σημερινή προπόνηση όσοι έπαιξαν βασικοί κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ζέσταμα. Στη συνέχεια εκτέλεσαν ασκήσεις Φυσικής Κατάστασης, ακολούθως επιδόθηκαν σε παιχνίδι 3 εναντίον 3. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα, αρχικά με περιορισμούς και στη συνέχεια ελεύθερα. Οι Σπυρόπουλος και Δάρλας προπονήθηκαν ατομικά. Στη προπόνηση συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές της Golden Team: Λαγός, Φέτσης και Σταμπολζίεφ.

http://www.gazzetta.gr


Share on Facebook