Δευτέρα 29 Μαρτίου 2010

"Για τα συνθήματα των ΟΥΚ"


"Προς όλους όσοι βομβαρδίζουν το μπλογκ με μηνύματα συμπαράστασης προς τους βατραχανθρώπους. Προξενεί μεγάλη εντύπωση που όλοι συλλήβδην οι υποστηρικτές τους ΔΕΝ κάνουν καμία αναφορά στο ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ καθεαυτό των συνθημάτων που ακούστηκαν στην παρέλαση. Τους βολεύει να ψεύδονται, λέγοντας ότι αυτά τα συνθήματα "μέχρι πρότινος αποτελούσαν τη σημαία του έθνους", "στον πόλεμο δεν υπάρχουν συναισθήματα ...
σε κανέναν". Ας ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ λοιπόν στο εξής: ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ,ΚΛΠ., ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΤΕ"; Η απάντηση είναι προφανής: ΚΑΜΙΑ απολύτως. Είναι απλώς εκδήλωση των ρατσιστικών αντιλήψεων εκείνων που πολέμησαν το νέο νόμο για την ελληνική Ιθαγένεια. Εάν (ο μη γένοιτο) γίνει πόλεμος. κύριοι, να φερθείτε με "συνέπεια": να μην αφήσετε κανέναν Έλληνα που έχει ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΘΕΙ ως τέτοιος αλλά είναι αλβανικής καταγωγής, να πολεμήσει στο πλευρό των Ελλήνων.
Αλλά ας σοβαρευτούμε: τι θα γίνει εάν οι ΟΥΚάδες συμμετέχουν σε πραγματικές πολεμικές επιχειρήσεις, έχοντας γαλουχηθεί με τέτοια ακραία συνθήματα, θα σέβονται το δίκαιο του πολέμου (προστασία άμαχου πληθυσμού, κλπ.);;"


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Share on Facebook