Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Ο καιρός για σήμερα, αύριο και την Κυριακή


ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τη Μεγάλη Παρασκευή 2/4 σε όλη τη χώρα θα επικρατούν αυξημένες νεφώσεις ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και πιθανόν τη Θράκη. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν...



νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή σε σχέση με τη Μεγάλη Πέμπτη με εξαίρεση τη Βόρεια Κρήτη όπου οι μέγιστες στα παράλια θα αγγίξουν τοπικά τους 28 – 30 βαθμούς.

Το Μεγάλο Σάββατο 3/4 ο καιρός θα είναι βελτιωμένος με παροδικές μόνο νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι σε όλα τα πελάγη θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες στα ηπειρωτικά θα σημειώσουν μικρή άνοδο φτάνοντας τοπικά στη Στερεά, τη Θεσσαλία και την Πελοπόννησο τους 23 – 25 βαθμούς.

Την Κυριακή του Πάσχα 4/4 ο καιρός στη χώρα μας θα είναι ανοιξιάτικος με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες μόνο νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ορεινά το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι – νοτιοδυτικοί μέτριοι και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο, τον Κορινθιακό και το Μυρτώο Πέλαγος, ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς και στα νοτιότερα τμήματα μέτριοι. Οι θερμοκρασίες δε θα σημειώσουν αξιόλογη μεταβολή.


Share on Facebook