Και στην Κύπρο η κρίση χτυπάει την αγορά
Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την ημέρα του Πάσχα κι εμείς καλούμαστε να κάνουμε τις κατάλληλες προετοιμασίες για το πασχαλινό μας τραπέζι. Στο μυαλό όλων, οικοκυρών, συζύγων και τέκνων, αυτές τις ημέρες είναι το μενού που θ' αποτελέσει το πασχαλινό τραπέζι. Ενδιαφέρον....
συγκεντρώνουν τα όσα ανέφεραν στη «Σ» καταναλωτές και εμπορευόμενοι:
«Ο Κύπριος το Πάσχα τρώει αρνάκι σούβλα και κατσίκι», δηλώνει στη «Σ» ο Κώστας Λειβαδιώτης, πρόεδρος Συνδέσμου Κρεοπωλών, συμπληρώνοντας πως αρκετός κόσμος κάνει και οβελία όπως και χοιρινό κρέας αυτές τις ημέρες. «Το χοιρινό είναι για τον φτωχό κόσμο, αφού είναι μόνο τέσσερα ευρώ, ενώ το αρνάκι-κατσίκι είναι 12 ευρώ», τονίζει ο ίδιος, δηλώνοντας πως το δικό του παραδοσιακό πασχαλινό τραπέζι θα περιλαμβάνει κοκορέτσι, οβελία, αρνάκι σούβλα, μαγειρίτσα, φλαούνες, πατάτες του φούρνου και φυσικά κόκκινα αβγά.
Share on Facebook