Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Δικαιώθηκε η Φ.Χαλκιά μετά την αποκάλυψη που έκανε το troktiko - To EΣΚΑΝ παραδέχθηκε το λάθος του μετά από ανακοίνωση της ΙΑΑΦ




ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΙΑΑΦ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΗΤΡΙΑ

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΕΣΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Δεν έχει τελειωμό το ρεζιλίκι του ΕΣΚΑΝ αφού σήμερα έστειλε επιστολή και αναφέρει ότι από λάθος ενημέρωση κατηγορήθηκε η Φ.Χαλκιά για non show! Η απόλυτη ξεφτίλα ενός συστήματος που το φωνάζουμε καιρό τώρα και οι εξελίξεις μας επιβεβαιώνουν πλήρως. Το ΕΣΚΑΝ στο έγγραφο του αναφέρει ότι διαγράφει την παρατήρηση που τις είχε κάνει και παραδέχεται ότι έγινε λάθος χωρίς να έχει ευθύνη η αθλήτρια.

κ.Μπιτσαξή είναι ΧΡΕΟΣ ΣΑΣ να επιβάλετε στο ΕΣΚΑΝ να ζητήσει δημόσια συγνώμη από την Ολυμπιονίκη μας ή αλλιώς να παραιτηθεί η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιωπούλου που αποδεικνύεται ότι είναι επικίνδυνη για αυτή την θέση που κατέχει. Ξεφτιλίζει και εκθέτει τους αθλητές ενώ έχει και ...


μια περίεργη στάση σε βάρος τους, κάνοντας τον ...εισαγγελέα και βγάζοντας συμπεράσματα πριν πάρει στην διάθεση της όλα τα στοιχεία.

Η ίδια η κ.Σπηλιωπούλου ξέρει σε τι αναφερόμαστε και είναι ΝΤΡΟΠΗ και μόνο που άφησε αιχμές κατά της αθλήτριας σε κόσμο με τον οποίο συνομίλησε.

Η Φανή Χαλκιά θα προχωρήσει σε αγωγές και μηνύσεις μετά και την σημερινή ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοίνωση της ΙΑΑΦ που επιβεβαιώνει και δικαιώνει την αθλήτρια ότι ήταν συνεπέστατη.

Ξεφτιλίζουν τους αθλητές μας οι ίδιοι οι άνθρωποι του ΕΣΚΑΝ.
Ο ΓΓΑ δεν πρέπει να κόβει μόνο επιχορηγήσεις για τα επεισόδια στο ποδόσφαιρο αλλά και να ζητάει παραιτήσεις από πρόσωπα όταν ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ όχι μόνο έχουν κάνει λάθος και εκθέτουν αθλητές αλλά παίρνουν και προσωπική θέση με δηλώσεις τους.

Ειδάλλως ο Μπιτσαξής είναι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ και συγκαλύπτει τέτοιες συμπεριφορές που έχουν να κάνουν με το σοβαρό ζήτημα του ντόπιγκ.



Share on Facebook