Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Απ’ τις 14 Μαΐου λέμε «Ναι, ναι, ναι» στο TEATRO Music Hall


Απ' την Παρασκευή 14 Μαΐου φωνάζουμε δυνατά «Ναι, ναι, ναι» στο Teatro Music Hall και δημιουργούμε μια «Κατάσταση επανάσταση» στην παραλιακή!Ο Χρήστος Χολίδης συναντά την Πάολα, και ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που θα συζητηθεί!
Ο Χρήστος Χολίδης...


μια λαϊκή φωνή που κατάφερε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να μας κερδίσει με τα τραγούδια του «Κι ας μην έχω που να πάω», «Μ' αγαπάς η τσάμπα πίνω», «Κατάσταση επανάσταση» , «Φοβάμαι», «Κάνω πρεμιέρα» έρχεται στο Teatro Music Hall και θα μας ξεσηκώσει στους ρυθμούς της πρόσφατης επιτυχίας του «Ναι ναι ναι» που θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε πολύ δυνατά , αλλά και με τα νέα του τραγούδια «Καταδικασμένος» & «Πείτε της να ρθει» που σίγουρα θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το καλοκαίρι.

Η Πάολα, η πιο άξια εκπρόσωπος του λαϊκού τραγουδιού για την νέα γενιά, κατεβαίνει στην Αθήνα ύστερα από έναν πολύ επιτυχημένο χειμώνα στην Θεσσαλονίκη με την νέα της επιτυχία «Φάρμακο». Με την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία αλλά και τα τραγούδια που την έχουμε αγαπήσει όπως «Είσαι τρελός», «Είμαι ερωτευμένη», «Κουβέντα στην κουβέντα», «Κατέβα θέε μου χαμηλά», «Το αμαρτωλό» θα μας παρασύρει στους ρυθμούς της.
Μαζί τους η Ελένη Φουρέιρα, ένα φρέσκο και πολύ λαμπερό πρόσωπο της Ελληνικής Ποπ σκηνής που στο TEATRO Music Hall μας παρουσιάζει το νέο της τραγούδι «Μια νύχτα», καθώς και ο Αλέξης Δέλτα (x-Νέβμα) που θα δώσει μια διαφορετική rap νότα στο πρόγραμμα με το νέο του τραγούδι «Δεν έχει μάθει».


www.tralala.gr

Share on Facebook