Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

«Τελευταία βόλτα» για 23χρονo από τη Βάρδα


Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι τα ξημερώματα, λίγα μέτρα μακριά από την είσοδο της Νέας Μανολάδας. Νωρίτερα, κατά την διάρκεια της νύχτας, ο 23χρονος διασκέδαζε με την παρέα του σε μαγαζί της Βάρδας...




Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες πρωινές ώρες αποφάσισαν να τελειώσουν την νυχτερινή τους διασκέδαση με μία βόλτα στο Κουνουπέλι. Λίγα λεπτά μετά ξεκίνησαν με δύο αυτοκίνητα για το Κουνουπέλι ακλουθώντας την Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.


Η «μοίρα» όμως είχε άλλα «σχέδια» για τον άτυχο 23χρονο. Λίγα μέτρα πριν την είσοδο της Νέας Μανολάδας, το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νέος εξετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από την πορεία του. Το «ακυβέρνητο» αυτοκίνητο χτύπησε αρχικά το κράσπεδο μιας γέφυρας που υπάρχει στο σημείο, ενώ στη συνέχεια το όχημα κινήθηκε αριστερά, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, βγήκε από τον δρόμο και άρχισε να «σέρνεται» για πάνω από 30 μέτρα σε παρακείμενο καλαμιώνα.


Το αυτοκίνητο σταμάτησε την «τρελή» πορεία του δευτερόλεπτα μετά, στο ανάχωμα των σιδηροδρομικών σταθμών, ενώ από την σφοδρή σύγκρουση το σώμα του άτυχου νέου εκσφενδονίστηκε στην κυριολεξία έξω. Ο θάνατος για τον Ηλία ήταν ακαριαίος.

ΠΑΤΡΙΣ


Share on Facebook