Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

"Οι σπατάλες και οι κινήσεις παραλόγου συνεχίζονται..."


"Τοσες περικοπες κανουν στο δημοσιο και απο οπου αλλου μπορουν αλλα....στο τουριστικο θερετρο του πολεμικου ναυτικου στην Αγ. Μαρινα σπαταλησαν περιπου 1,4 εκ. ευρο για ανακατασκευη ενος εκ των κτιριων για να κανουν διακοπες οι αξιωματικοι και οι αποστρατοι χωρις να υπολογισουμε το καθημερινο κοστος λειτουργιας αυτου του παραθεριστικου κεντρου που ξεκιναει τη λειτουργια του απο το μαίο κ κλεινει τον νοεμβριο.επισης...για να λειτουργησει αυτο το τουριστικο ...
θερετρο αποσπωνται απο ναυτικες υπηρεσιες και πλοια ενα σωρο υπαξιωματικοι για να κανουν τους υπηρετες,τους σερβιτορους,τους ψηστες και ενα σωρο αλλες αγγαρειοδουλειες με αποτελεσμα τα πλοια να στερουνται μαχητικοτητας,να στερουνται προσωπικου που θα τα κανει ικανα να ανταποκριθουν στις αποστολες τους κ επιπλεον οι εργασιες συντηρησης τους για να ειναι ετοιμοπολεμα.... μενουν αρκετους μηνες πισω.αραγε τι θα συμβει αν γινει κατι αποτομο στο αιγαιο? ποτε θα προλαβουν να ετοιμασουν τα πλοια που εχουν βλαβες οταν το μονο που τους νοιαζει ειναι οι διακοπες και τα μπανια?
ελεος ...ας αφησουμε τις πολυδαπανες διακοπες που χρεωνονται και αυτες στις πλατες των ελληνων φορολογουμενων ετουτη την ωρα που χρεοκοπουμε"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ






Share on Facebook