Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο Σ. Σεϊσίδης


Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ενώπιον της β΄ειδικής ανακρίτριας, ο Συμεών Σεϊσίδης, που νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ με τραύμα στο πόδι, έπειτα από συμπλοκή...


με αστυνομικούς στον Κεραμεικό, το βράδυ που έγινε η ληστεία στο κατάστημα «Πράκτικερ».

Ο Σεϊσίδης, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη κατοχή όπλων, αρνήθηκε ενώπιον της ανακρίτριας, που μετέβη στο ΚΑΤ, όλες τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Κώστα Παπαδάκη, ο Σεϊσίδης υποστηρίζει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τη ληστεία στο πολυκατάστημα και πως δεν πυροβόλησε κατά αστυνομικού. «Εδώ έχουμε μια αντιστροφή της πραγματικότητας. Ο Σεϊσίδης είναι το θύμα με δράστη αστυνομικό, στον οποίο δεν έχουν αποδοθεί ποινικές ευθύνες», είπε ο κ. Παπαδάκης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει ήδη κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά, ώστε να εντοπιστεί και να διωχθεί ο αστυνομικός, που όπως τόνισε, πυροβόλησε τον Σεϊσίδη από πίσω.

Ο συνήγορος κατήγγειλε επίσης, ότι χωρίς τη συναίνεση του εντολέα του, ελήφθη δείγμα DNA. Χαρακτήρισε, δε, σκευωρία την εμπλοκή του Σεϊσίδη με την ομάδα λεγόμενων «ληστών με τα μαύρα».

Share on Facebook